Ingevallen wangen? Laat uw wangen opvullen

Annebeth Kroeskop is een gespecialiseerde cosmetisch arts KNMG die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Reken voorgoed af met uw vermoeide uitstraling en laat uw wangen opvullen. Bij het ouder worden vermindert het volume in uw gezicht en kunnen de wangen inzakken. Met de injectables behandeling van cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop krijgt u veilig en snel uw jeugdige uitstraling weer terug.

  • Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en uitgebreid adviesgesprek
  • Jaren ervaring met de behandeling van ingevallen wangen
  • Specialist in anti-aging en huidverbetering

 

Maak een afspraak 020 670 8290

 

Prijzen voor wangen opvullen

De kosten voor het opvullen van de wangen zijn afhankelijk van de hoeveelheid injectables die gebruikt moeten worden voor een mooi en natuurlijk effect. Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken wij het behandelplan en de totale kosten van de behandeling met u, zodat u zelf kunt bepalen of u de behandeling wel of niet wilt ondergaan. Bij het opstellen van het behandelplan houden wij zoveel mogelijk rekening bij het gewenste resultaat en uw budget. Hieronder vindt u een overzicht met de vanaf prijzen voor het wangen opvullen.

Fillers Prijs
Wangen opvullen met 1 ml Restylane € 540,-
Wangen opvullen met 1 ml Restylane Perlane € 540,-
Wangen opvullen met 2 ml Restylane SubQ € 780,-
Wangen opvullen met 0,8 ml Radiesse € 375,-
Wangen opvullen met 1,5 ml Radiesse € 600,-
Wangen opvullen met 1,5 ml bijkomende Radiesse (in een sessie) € 390,-

Maak een afspraak 020 670 8290

 

Annemieke Boes:

‘Nadat ik 10 kilo was afgevallen, hield ik een erg smal en ingevallen gezicht over. Ik ben toen op een consult bij Annebeth geweest en had eigenlijk direct een goed gevoel. De arts nam alle tijd voor mij en heeft al mijn vragen rustig beantwoord. En het resultaat? Meer dan super!’

Catharina van Dijk:

‘Na een periode van veel stress viel ik een aantal kilo’s af. Met name in mijn gezicht leken de kilo’s er niet meer aan te willen komen, waardoor ik erg moe en ongelukkig leek. Ik heb mijn wangen laten opvullen bij Drs. Kroeskop, waardoor ik weer vol zelfvertrouwen de straat over ga.’

Mevr. Roos:

‘Naarmate ik ouder werd, merkte ik dat mijn gezicht steeds meer in leek te zakken. Ik deed wat onderzoek en kwam erachter dat dit volumeverlies eenvoudig op te lossen is met fillers. Annebeth heeft mij heel goed geholpen en ik krijg na de behandeling veel complimenten over mijn uiterlijk.’

 

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Ingevallen wangen kunnen door verschillende redenen ontstaan. De meest voorkomende oorzaken van het smaller worden van het gezicht zijn veroudering en gewichtsverlies. De huid bij uw wangen verliest volume, waardoor uw gezicht een vermoeide en norse uitstraling krijgt. Met een injectables behandeling kunnen we het volumeverlies op een snelle, veilige en effectieve manier herstellen en krijgt u uw jonge, gezonde en frisse blik terug.

De grootste veroorzakers van ingevallen wangen: ouder worden en gewichtsverlies

Zoals aangegeven zijn ouder worden en gewichtsverlies de grootste veroorzakers van de verzakkingen bij de wangen.

Op onderstaande afbeelding ziet u hoe de vorm van een gezicht door de jaren heen verandert. Dit komt doordat het skelet door middel van slijtage een andere vorm krijgt.

Fillers Annebeth Kroeskop

Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop geeft het gezicht het verloren volume terug door middel van fillers, zodat de huid weer opgespannen wordt in zijn eerdere vorm. Hierdoor lijken de schaduwen die door de ingevallen wangen worden veroorzaakt minder en ziet het gezicht er weer ronder en voller uit.

Maak een afspraak 020 670 8290

 

De behandeling voor het wangen opvullen

Nadat u een vrijblijvend oriëntatiegesprek heeft gehad, wordt er een afspraak gemaakt voor het opvullen van de ingevallen wangen. Hierbij houden we rekening met uw natuurlijke uitstraling om een zo natuurlijk mogelijk resultaat op te leveren. Gedurende de behandeling maken we gebruik van fillers. Deze injectables zorgen ervoor dat de huid bij de wangen meer vocht vasthoudt, waardoor de huid gevuld lijkt. Tevens zullen verzakkingen worden vervaagd met volle wangen als eindresultaat.

Nazorg

Hoewel het opvullen van de wangen met fillers geen heftige bijwerkingen kent, is het wel belangrijk om u aan de voorgestelde nazorg te houden. Door u aan de onderstaande punten te houden, is de kans op een optimaal resultaat groter:

  • Probeer de behandelde huid de eerste dagen na de behandeling zo min mogelijk aan te raken, ondanks dat u de neiging heeft om te gaan wrijven of krabben. De huid heeft na de behandeling namelijk rust nodig om te kunnen herstellen.
  • Bescherm uw huid na de behandeling tegen de zon met een zonnebrandcrème die sunblock bevat.
  • Vermijd een bezoek aan de sauna, zonnebank of het stoombad. De extreme temperaturen kunnen het genezingsproces vertragen.
  • Gebruik geen aspirines en ibuprofen na de behandeling. Deze pijnstillers kunnen verkleuringen zoals blauwe plekken in het gezicht verergeren. Mocht u toch gebruik willen maken van een pijnstiller, dan raden wij u aan om paracetamol te nemen.
  • Draag de eerste 10 uur na de behandeling geen make-up om de huid te laten rusten.

 

Maak kennis met onze plastisch chirurg Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop is een hoogopgeleide en zeer ervaren cosmetisch arts KNMG. Door de jaren heen heeft ze veel ervaring opgedaan met het behandelen van ingevallen wangen. Annebeth is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), waardoor zij continu op de hoogte blijft van de nieuwste technieken op het gebied van cosmetische dermatologie en de mogelijkheid krijgt om zich bij te scholen. Zo heeft Annebeth onder andere een opleiding gevolgd bij een toonaangevende cosmetische kliniek in de Verenigde Staten.
foto-annebeth

Veilige en betrouwbare arts

Annebeth werkt volgens de internationaal vastgestelde richtlijnen. Ze maakt enkel gebruik van materialen en technieken die uitvoerig zijn getest en voldoen aan alle cosmetische voorwaarden. Hierdoor is zij een betrouwbare arts die garant staat voor veiligheid.

 

Recensies cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop

Hendrike:

‘Het knappe van Annebeth’s werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: ‘Goh, wat zie jij er goed uit!’ en niet ‘Wat heb jij laten doen?’ Dat vind ik een gave.’

Mv. Voerman:

‘Het fijne was dat Drs. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitleg gaf over wat wel en niet mogelijk is en wat wel en niet acceptabel is om uit te voeren.’

Ank:

‘Annebeth behoort tot de absolute top van de Nederlandse cosmetisch artsen. Ze weet mensen een mooie en natuurlijke uitstraling te geven.’

 

Veel gestelde vragen

Is wangen opvullen veilig?
Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop werkt met uitvoerige geteste technieken en materialen. De behandeling voldoet daarmee aan de internationale cosmetische voorwaarden en is in principe dus veilig en betrouwbaar. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 020 670 8290.

Soortgelijke behandelingen

Naast wangen opvullen kunt u bij Annebeth Kroeskop ook terecht voor:

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

Hoe beter u de richtlijnen naleeft, des te minder last zult u krijgen van bijwerkingen. Hoewel de bijwerkingen in de meeste gevallen beperkt blijven, kunt u toch last krijgen van roodheid, gevoeligheid, plaatselijke kleine bloeduitstortingen, blauwe plekken en lichte zwellingen. Deze zullen na een aantal dagen volledig verdwijnen.

Is het behandelen van mijn ingevallen wangen pijnlijk?

Over het algemeen ervaren de patiënten de behandeling als vrijwel pijnloos. Uw wangen kunnen wel gevoelig zijn, maar dat is per persoon verschillend. Indien gewenst kunnen wij het gebied ook voor u verdoven. Voor meer informatie over het verdoven van het te behandelen gebied kunt u terecht bij uw arts.

 

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over het opvullen van uw wangen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 020 670 8290 of stuur een e-mail naar info@annebethkroeskop.com. Annebeth staat u graag te woord middels een persoonlijk gesprek.

Contactgegevens

Annabeth Kroeskop
Parnassusweg 9
1077 DA Amsterdam

T: 020 670 8290
E: info@annebethkroeskop.com

Maandag: 09.00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09.00 – 18:00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 09.00 – 20:00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten