Filler behandeling in Amsterdam

Een filler behandeling is een ideale behandeling om verloren volume of diepere rimpels te herstellen. Naarmate we ouder worden neemt de collageen productie af waardoor er volume verlies gaat plaats vinden. Dit volume verlies maakt dat ons gezicht ´verouderd´. Een filler behandeling herstelt het verloren volume waardoor het gezicht weer terug gebracht kan worden naar hoe het was met een jonger en frisser eindresultaat. Een natuurlijk eindresultaat passend bij de leeftijd van de cliënt staat hoog in vaandel binnen Annbethkroeskop.com B.V. in Amsterdam.

Binnen Annbethkroeskop.com B.V. werken we voornamelijk volgens de ´totale gezicht benadering´ waarbij middels een combinatie van fillers en botox uw gezicht weer in harmonie wordt gebracht met een jonger en frisser uiterlijk als resultaat. Meer over deze manier van werken vindt u hier.

 • Cosmetisch artsen binnen Annbethkroeskop.com B.V. zijn aangesloten bij het NVCG
 • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek voor een filler behandeling in Amsterdam
 • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Type injectables / fillers

Bij onze kliniek wordt gewerkt met verschillende soorten fillers, skinboosters en eventueel botox. Welk type filler het beste voor uw behandeling geschikt is wordt in een consult overlegd aan de hand van de indicatie en de doelstellingen. Bij Annebethkroeskop.com B.V. wordt onder andere gewerkt met:

 • Hyaluronzuur fillers: Bij Annbethkroeskop.com B.V. werken we met diverse soorten Hyaluronzuur fillers (Restylane & Juvederm). Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Gedurende het verouderingsproces neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen het tekort aan waardoor de rimpels worden opgevuld en verloren volume kan worden hersteld. De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken. De filler kan indien nodig ook worden opgelost. Naast volumeherstel en het opvullen van rimpels verbetert hyaluronzuur ook de huid door betere hydratatie en het boosten van lichaamseigen collageenaanmaak.
 • Skinboosters: Skinboosters worden gebruikt om de huidkwaliteit te verbeteren. In tegenstelling tot hyaluronzuur fillers vullen skinboosters geen verloren volume of rimpels op. De Skinboosters zijn echt gericht op het hydrateren van de huid en om lichaamseigen collageen aanmaak te boosten. Het resultaat is een mooie stralende goed gehydrateerde huid die voller oogt. Daarnaast zal de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. We gebruiken hiervoor Profhilo®. U leest er hier meer over. 
 • Radiesse: De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt voor huidverjonging van het gezicht en het lichaam (het is bijvoorbeeld tevens een mooie behandeling om de billen te liften). De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes die na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam. Radiesse blijft langer zitten dan Hyaluronzuur fillers. Radiesse kan niet worden opgelost.
 • Botox: Botox® wordt gebruikt om kraaienpootjes en lachrimpels te verminderen en de fronsrimpel te ontspannen. De Botuline Toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, wat ervoor zorgt dat de spier voor ongeveer zes tot negen maanden minder krachtig wordt. Hierdoor kunnen de spiertjes niet samentrekken, waardoor de huid glad blijft en er geen rimpels zichtbaar zijn.

Over de filler behandeling

Tijdens een vrijblijvend consult bij AnnebethKroeskop.com BV in Amsterdam stelt u samen met uw behandeld arts een persoonlijk behandelplan op aan de hand van uw indicatie, uw wensen en doelstellingen en het advies van de arts. Het doel bij AnnebethKroeskop.com BV is te allen tijde een natuurlijk resultaat passend bij uw leeftijd.

Veiligheid en kwaliteit
Een behandeling bij Annbethkroeskop.com B.V. staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Onze artsen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Daarnaast volgt het gehele team zeer regelmatig trainingen om up to date te blijven.

Afspraak maken

Nazorg Filler behandeling

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

 • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
 • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
 • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
 • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
 • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
 • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Artsen

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Totale gezicht benadering

Robin Snijders

Cosmetisch Arts

Fillers, incl. lippen

Veelgestelde vragen over fillers

Is een filler behandeling pijnlijk?
Moet ik rekening houden met bijwerkingen?
Hoeveel ml is er nodig voor mijn behandeling?
Hoe lang blijft de filler zitten?
Is een filler behandeling veilig?
Wordt er ook gebruik gemaakt van een Echografie?

Ervaringen met Fillers

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken