De ‘totale gezicht benadering’ aan de hand van MD Codes

Waar voorheen klanten vaak binnenkwamen om aan 1 zone te werken met botox of fillers is de huidige trend veel meer op het gehele gezicht gericht en werken we met een huidverjongend behandelplan. En dat is eigenlijk ook logisch want door aan 1 gebied te werken verandert de balans in het gezicht en kan het resultaat verbeteren wanneer andere gebieden ook een touch up krijgen zodat er weer balans ontstaat. Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop van KNAP Institute richt zich daarom ook op de zogenaamde ´totale gezicht benadering´ aan de hand van de MD Codes.

Gratis consult full face Meer informatie

Meer informatie over de ‘totale gezicht benadering’

 

Er zijn 75 verschillende MD Codes voor het gezicht. Het natuurlijke verouderingsproces vindt namelijk nooit plaats in 1 gebied maar heeft invloed op het gehele gelaat. In het verleden werd er vaak geïnjecteerd direct in de probleemzone en met de ´totale gezicht benadering´ zijn we in staat om het gehele gezicht te verfrissen en de probleemgebieden zo aan te pakken dat alles in balans blijft.
Er zijn 75 verschillende MD Codes voor het gezicht. Het natuurlijke verouderingsproces vindt namelijk nooit plaats in 1 gebied maar heeft invloed op het gehele gelaat. In het verleden werd er vaak geïnjecteerd direct in de probleemzone en met de ´totale gezicht benadering´ zijn we in staat om het gehele gezicht te verfrissen en de probleemgebieden zo aan te pakken dat alles in balans blijft.

Met de MD Codes kunnen we het gezicht opdelen in verschillende behandel gebieden waardoor we filler behandelingen inzichtelijker kunnen maken. Via de MD Codes kunnen we de injectiepunten in kaart brengen en het gezicht precies zo liften dat het gezicht in evenwicht blijft.

 

Veelgehoorde klachten van klanten zijn onder andere een vermoeid, ´afgeleefd´ of boos uiterlijk. Deze gezichtsuitdrukkingen komen meestal niet door 1 bepaald kenmerk in het gezicht maar is vaker een combinatie van verschillende gezichtskenmerken. Voor iedere uitdrukking is een behandelplan opgesteld met een natuurlijk uiterlijk als eindresultaat.
Door het werken met de MD Codes zijn de resultaten beter voorspelbaar en kan de arts rekening houden met de verhoudingen en de anatomie in het gezicht. In plaats van een zogenaamde ´quick fix´ is deze manier van werken meer gericht op het lange termijn effect. Daarnaast zal het resultaat ook natuurlijker ogen.

De totale aanpak bestaat uit een combinatie van (meestal verschillende soorten) fillers en botox. Welke zones behandeld moeten worden is afhankelijk van onder andere je botstructuur, ouderdom en genetische aanleg. Uiteraard aangevuld met je wensen en doelstellingen. Door meer materiaal te gebruiken kunnen zo ook de wat minder voor de hand liggende behandel gebieden in het gezicht aangepakt worden zoals kuiltjes in het voorhoofd, de slapen en de kaaklijn. De ´totale gezicht benadering´ draagt bij aan het optimaal in evenwicht brengen van het gezicht en algehele huidverjonging. Er wordt onder andere gekeken waar in het gezicht eventueel de huid wat verslapt is en hoe stevigheid gerealiseerd kan worden. Diverse fillers brengen volume terug, versterken de gezichtscontouren en hydrateren de huid van binnenuit. Botox kan worden gebruikt om overactieve spieren in het gezicht tot rust te brengen.

 

Cosmetisch arts KNMGAnnebeth Kroeskop zegt het volgende over haar ´totale gezicht benadering´ aan de hand van de MD Codes:

“Het doel van deze behandeling is zeker niet om de cliënt een ´make over´ te geven maar meer een serie behandelingen om het gezicht langzaam te verbeteren en te harmoniseren. Ik focus op een lange termijn look waarbij we het gezicht zo behandelen dat het jonger en frisser oogt maar wel passend blijft bij de leeftijd.”

Ieder gezicht is uniek en daarom zal de aanpak voor iedereen anders zijn, afhankelijk van de huidkwaliteit, leeftijd en wensen van de klant.
Annebeth Kroeskop werkt onder andere met Juvéderm, Restylane (Vital), Radiesse, Sculptra en Azzalure.

 

Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met voldoende geteste behandelmethoden.
Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth