Drs. Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop is een zeer ervaren hoog gekwalificeerde cosmetisch arts KNMG en de oprichtster van KNAP Clinic. Annebeth is mede eigenaresse van KNAP Institute waar KNAP Clinic onderdeel van uit maakt.

Ze is een zeer bekend en gerenommeerd cosmetisch arts in Amsterdam. Na diverse jaren in een van de beste privéklinieken van New York te hebben gewerkt besloot Annebeth terug te keren naar Nederland.

Na haar opgedane ervaring besloot Annebeth om haar eigen kliniek te openen. De visie van Lindsay van der Looij en Annebeth sloot zo goed aan bij elkaar dat ze besloten hun krachten te bundelen en met succes. Door de achtergrond in cosmetische dermatologie van Annebeth is KNAP Institute een volwaardige kliniek die de laatste technieken op het gebied van anti-aging samen brengt in gespecialiseerde behandelingen die elkaar complementeren.

Naast haar reguliere werkzaamheden als cosmetisch arts verricht Annebeth wetenschappelijk onderzoek naar huidverbeterende ingrepen en zet zij zich in voor het onderwijs van de opleiding tot cosmetisch arts.

U kunt bij Annebeth Kroeskop terecht voor:

  • Totale gezichtbenadering
  • Filler behandeling meerdere zones
  • 1 zone filler behandelingen en/of botox behandelingen alleen als herhaling voor bestaande klanten
Afspraak maken