Annebeth Kroeskop

Huidspecialiste

Bij een verouderde-, zonbeschadigde- en rokershuid kan een laserbehandeling mooie resultaten geven. Een behandeling stimuleert collageen aanmaak waardoor de huid weer meer volume en elasticiteit krijgt.

Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de conditie van uw huid en het type laser waarmee gewerkt wordt. Het resultaat blijft vaak jaren zichtbaar. Bij een gezonde levensstijl houdt u langer plezier van uw behandeling!

Maak een afspraak Meer informatie

Meer informatie over onze huidbehandeling

Bij ons wordt gewerkt met de modernste laserapparatuur voor huidverbetering en ontharing.

Bij een verouderde-, zonbeschadigde- en rokershuid kan een laserbehandeling mooie resultaten geven. Een behandeling stimuleert de huid die volume en elasticiteit mist, de aanmaak van collageen zorgt voor een mooiere en gezondere huid.

Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de conditie van uw huid en het type laser waarmee gewerkt wordt. Het resultaat blijft vaak jaren zichtbaar. Bij een gezonde levensstijl houdt u langer plezier van uw behandeling!

Ook voor ontharen kan de laser worden toegepast. Laserontharen verandert de haargroeicyclus. Haartjes komen tegelijkertijd en sneller naar de oppervlakte waardoor een groot deel van de beharing aangepakt kan worden. Na twee weken laat een groot deel van de behandelde haren los. De haren die terug groeien worden bij de volgende behandeling opnieuw gelaserd.

Om een goed resultaat te krijgen wordt de ontharingsbehandeling altijd in kuurvorm uitgevoerd met een gemiddeld aantal van acht sessies.

Onze kwalitatieve en betrouwbare laserbehandelingen worden maandelijks door de huidtherapeute van Cosmetique Totale uitgevoerd. U bent in uitstekende handen.

Heeft u een behandeling ondergaan en nog vragen? Ik ben altijd via de mail en de telefoon bereikbaar.

Veelgestelde vragen over huidbehandelingen

Botox zorgt dat spieren minder krachtig samentrekken, zodat rimpeltjes die ontstaan tijdens bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Fillers geven volume. Ze kunnen bijvoorbeeld een rimpel of plooi minder diep maken of een wang iets voller.
Geef goed aan welk effect u wenst te behalen. Ik zal u adviseren over de keuze tussen botox en/of filler. De keuze tussen de verschillende fillers maak ik op basis van uw wens. De hyaluronzuurfillers zijn ingedeeld op viscositeit. De stevige, viskeuze producten worden diep in de huid geïnjecteerd om volume te geven, de dunnere producten worden oppervlakkig geïnjecteerd om fijnere lijntjes weg te werken.
Botox word al meer dan twintig jaar gebruikt in de geneeskunde. Er zijn veel studies gedaan naar lange en korte termijn gevolgen van botox. De hoeveelheden die we gebruiken binnen ons vakgebied leveren geen gevaar op.
Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met behandelmethoden die uitvoerig getest zijn.

Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth