Over Maarten Façee Schaeffer

Drs. Maarten Façee Schaeffer is een zeer ervaren cosmetisch arts en sinds kort parttime werkzaam voor KNAP Clinic op diverse locaties. Dokter Maarten is gespecialiseerd in Botox en fillers en daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen uit. Dokter Maarten staat erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Maarten is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´.

Dokter Maarten staat bekend om zijn luisterend oor en hij vind het uitermate belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden om zo meer te weten te komen over de wensen maar ook de aarzelingen. Iedere patiënt is anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

Drip Vitamine Infusen bij KNAP Institute door dokter Maarten

Vanaf nu kun je bij KNAP Clinic terecht voor een serie KNAP Drip Vitamine Infusen. Deze infusen (ook bekend als IV Nutriënten therapie) kunnen helpen om jouw weerstand een boost te geven. De vitamine infusen zijn ook geschikt voor cliënten met een vitamine tekort.

Consult dagen dokter Maarten voor infuusbehandelingen bij KNAP Institute: zondag 11.00 – 17.00.

Deze behandeling vindt plaats bij KNAP Institute.

Meer weten over de Drip Vitamine Infusen?

Injectables in de Marc Lubach Spa (Pestana hotel) door dokter Maarten Façee Schaeffer

Wilt u door dokter Maarten een injectable behandeling laten uitvoeren in de Marc Lubach Spa? Dan boekt u eenvoudig online uw afspraak hieronder in. De Marc Lubach Spa is gelegen op de Amsteldijk 67 in het Pestana Hotel.

NB Heeft u nog vragen, belt u dan niet direct met het hotel maar de medisch assistente op 020-2149026.

<script>Let op! Deze afspraak is bij de Marc Lubach Spa op de Amsteldijk 67, belt u voor vragen met 020-2149026

Opleiding en ervaring dokter Maarten

Dokter Maarten is na zijn studie geneeskunde ruim 4 jaar werkzaam geweest in de orthopedie. Hierdoor heeft hij een zeer brede kennis van botstructuren en spieren opgebouwd die goed toepasbaar is in de cosmetiek. Na deze periode heeft hij de eerste officiële opleiding van de NVCG voor cosmetisch artsen afgerond. Naast botox en fillers voert hij ook infuusbehandelingen uit.

Dokter Maarten staat garant voor een professioneel medisch beleid. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hij is vanaf nu werkzaam binnen KNAP Clinic op diverse locaties voor botox en filler behandelingen en bij KNAP Institute voor infuusbehandelingen.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save