Over Maarten Façee Schaeffer

Drs. Maarten Façee Schaeffer is een zeer ervaren cosmetisch arts KNMG en sinds kort werkzaam voor KNAP Clinic. Dokter Maarten is gespecialiseerd in Botox en fillers en daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen uit. Dokter Maarten staat erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Maarten is een ´natuurlijk en langdurig resultaat’.

Dokter Maarten staat bekend om zijn luisterend oor en hij vind het uitermate belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden om zo meer te weten te komen over de wensen maar ook de aarzelingen. Iedere patiënt is anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

Consult dagen dokter Maarten voor bij KNAP Institute: woensdag 9.00 – 18.00.

Maak een afspraak

Opleiding en ervaring dokter Maarten

Dokter Maarten is na zijn studie geneeskunde ruim 4 jaar werkzaam geweest in de orthopedie. Hierdoor heeft hij een zeer brede kennis van botstructuren en spieren opgebouwd die goed toepasbaar is in de cosmetiek. Na deze periode heeft hij de eerste officiële opleiding van de NVCG voor cosmetisch artsen afgerond. Naast botox en fillers voert hij ook infuusbehandelingen uit.

Dokter Maarten staat garant voor een professioneel medisch beleid. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hij is vanaf nu werkzaam binnen KNAP Clinic voor botox en filler behandelingen en bij KNAP Institute voor infuusbehandelingen.