KNAP Drip Vitamine Infuus Amsterdam

Hard gewerkt? Jet Lag? Weerstand boost nodig? Of simpelweg een vitamine tekort? Vanaf nu kun je bij KNAP Clinic terecht voor een serie KNAP Drip Vitamine Infusen. Deze infusen (ook bekend als IV Nutriënten therapie) kunnen helpen om jouw weerstand een boost te geven, jouw huid van binnenuit te verbeteren of bijvoorbeeld hulp bieden bij sportherstel en ter ondersteuning van cryo(lipolyse) behandelingen. De vitamine infusen zijn ook geschikt voor cliënten met een vitamine tekort. Voor cliënten die het advies hebben om extra Vitamine D te gebruiken zijn de KNAP Drips een uitkomst.

Boek nu

Op KNAP Institute lees je meer over deze behandeling

Meer informatie

Het fijne van Intraveneuze Vitamine & Nutriënten therapie is de versnelde werking. De vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten worden door een infuus direct in de bloedbaan ingebracht waardoor alle stoffen snel opgenomen worden door het lichaam waardoor het lichaam een´boost´ krijgt.

De infusen kunnen onder andere hulp bieden bij het boosten van het immuunsysteem, het vertragen van anti-aging effecten, ondersteuning bieden bij herstel na sport, helpen bij het in balans brengen van het hormoonsysteem, hulp bieden bij chronische vermoeidheid, migraine, stress en slaaptekort.

We hebben vijf verschillende KNAP Drips waar uit gekozen kan worden afhankelijk van de indicatie. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een Custom Drip waarbij de samenstelling van het infuus helemaal op maat wordt samengesteld.

Alle infusen zijn gebaseerd op ´De Myers Cocktail´. Dit cocktail is in de jaren 60 samengesteld door Dr. John Myers, internist in het Johns Hopkins Hospital in Baltimore. Dit inmiddels zeer bekende resultaatgerichte cocktail is de basis voor iedere KNAP Drip.

De Myers cocktail bestaat uit:
Magnesium
Calcium
Vitamine C
Vitamine B-complex
Vitamine B6
Vitamine B12

Afhankelijk van de KNAP Drip die je kiest wordt de Meyers cocktail verder uitgebouwd.

Vitamine infusen zijn al (tientallen) jaren lang een enorme trend in de beauty en anti-aging wereld en menig celebrity laat wekelijks een infuus aanbrengen om de weerstand en energie levels te boosten. Daarnaast helpt een Drip om het lichaam volledig te hydrateren. De KNAP Drips zijn te boeken op zondagen tussen 11-17 uur.

KNAP Performance‘ Energy drip

De samenstelling van dit infuus is op basis van magnesium en kan direct helpen om zowel fysieke als mentale prestaties te boosten en de gevolgen van een Jet Lag te verlichten. Deze drip kan helpen om ontstekingen te verminderen en levert een energieboost evenals volledige hydratatie.

KNAP ‘Beat it’ Vitamin drip

De samenstelling van dit infuus is op basis van vitamine B en vitamine D. Deze vitaminen kunnen de weerstand een boost geven waardoor de kans op ziek worden minder wordt. Daarnaast kan de Drip een energieboost

Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom alleen met behandelmethoden die uitvoerig getest zijn. Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

Wil je meer weten over deze behandeling? Bekijk de site van KNAP Institute