De Sculptra behandeling

In tegenstelling tot andere fillers, duurt het iets langer voordat je het resultaat van Sculptra ziet. Het doel van de behandeling is namelijk dat het eigen collageen gestimuleerd wordt in het lichaam. Gedurende de behandeling wordt deze filler geïnjecteerd in specifieke gedeelten van het gezicht waar rimpels of verslapte huid zich bevinden. Na de injectie wordt het chemische compound dat aanwezig is in Sculptra langzaam door het lichaam opgenomen en stimuleert het plaatselijk collageen aanmaak, waardoor de lagere huidlagen zichzelf gaan herstellen. Wat belangrijk is om te onthouden, is dat in tegenstelling tot andere fillers het Sculptra product het behandelde gebied langzaam verbetert. Het uiteindelijke resultaat kan pas na een aantal weken zichtbaar zijn.

Maak een afspraak Meer informatie

De Sculptra behandeling

Sculptra stimuleert als enige filler de aanmaak van lichaamseigen collageen. Hierdoor zie je direct na de behandeling hoe het resultaat er uit gaat zien, maar zult u daarna merken dat het resultaat weer verdwijnt en eventuele rimpels tijdelijk terug komen. Na een aantal weken zal Sculptra gaan werken en vult het eigen nieuw aangemaakte collageen de doelgebieden langzaam op. Om een optimaal resultaat te krijgen is dagelijkse massage van het behandelde gebied cruciaal. De massages helpen de vloeistof regelmatig te verdelen onder de huid waardoor het lichaam het product beter in de diepere huidlagen kan absorberen.
Het is aan te raden om het behandelde gebied na het injecteren elke dag 5x vijf minuten te masseren voor ten minste 5 dagen.

 

Op KNAP Institute lees je meer over deze behandeling

Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

Ank

Ank

Botox

Annebeth behoort tot de absolute top van de Nederlandse cosmetisch artsen. Ze weet mensen een mooie natuurlijke uitstraling te geven.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met behandelmethoden die uitvoerig getest zijn.
Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

Wil je meer weten over deze behandeling? Bekijk de site van KNAP Institute