Lindsay van der Looij

Lindsay van der Looij

De afgelopen 15 jaar heb ik mij gespecialiseerd in anti-aging. Alle behandelingen die bij KNAP! worden uitgevoerd hebben een aantoonbaar verbeterend effect. !QMS medicosmetics is daarbij mijn absolute parade paardje. Hierbij werken we met !QMS collageen en zuurstof therapie in combinatie met geweldige collageen producten voor thuis. Daarnaast beschikken we nog over een ruim aanbod andere behandelingen. Bij diverse behandelingen werken we met geavanceerde apparatuur.
Daarnaast ben ik overtuigd van het feit dat schoonheid niet alleen van buiten, maar ook van binnen komt. Gezond leven is daarbij een pre. Diverse voedingssupplementen kunnen een aanvulling zijn op uw dagelijkse voedingspatroon, want echte diepe aanpak moet van binnenuit komen.

Maak een afspraak bij Knap! Knap! Website

 
Jarenlange studies en het nog steeds volgen van diverse opleidingen en cursussen om onze specialisaties uit te breiden, zorgen ervoor dat wij altijd up to date blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.
We werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen betreft anti-aging. De resultaten zijn verbluffend, dat kan als je geen concessies doet, maar altijd streeft naar het beste.
Alle behandelingen worden vooraf gegaan met een uitgebreide huidanalyse door middel van de MAC huidscan, waarna u een op maat gemaakte behandeling met persoonlijk advies ontvangt.
Een goed verzorgd uiterlijk straalt gezondheid en vitaliteit uit; het geeft u meer zelfvertrouwen. Regelmatig een professionele behandeling in combinatie met de juiste producten voor thuis gebruik is dan ook een goede investering in een gezonde en blijvend stralende huid.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij knap!

Over Lindsay