Annebeth Amsterdam

Charity

Met regelmaat sponsort drs. Kroeskop nationale en internationale goede doelen, doelen die een wezenlijk verschil maken en mensen in nood weer een beetje hoop geven.
Zo zette dokter Kroeskop zich eerder in voor Fight Cancer en de Bachi Aama Foundation die hulpbehoevende kinderen in Nepal ondersteunt.

 
Deze keer sponsort zij een doel dicht bij huis: De Linda Foundation. Een initiatief van Linda de Mol en de uitgeverij van Linda, Mood for Magazines B.V. En ook u helpt mee. Van elke fillerbehandeling die u in de maanden februari en maart 2014 boekt, doneert drs. Kroeskop 25 euro aan de Linda Foundation.Alvast veel dank! En zeg nou zelf geven is nog leuker dan krijgen.

De Linda Foundation

De Linda Foundation stelt zich ten doel om gezinnen met kinderen die in een financieel benarde positie verkeren een cadeautje te geven. In 2013 waren dit 1000 gezinnen. De komende jaren worden het hopelijk veel meer.

De foundation richt zich op gezinnen met kinderen omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van financiële problemen, maar er wel onder lijden. De Linda Foundation geeft geen structurele hulp maar wel een steuntje in de rug.
De geselecteerde gezinnen ontvangen van de Linda Foundation eenmalig een set cadeaukaarten waarmee zij producten kunnen kopen bij Albert Heijn, Hema, C&A en Intertoys.

 
De Linda Foundation is een stichting die garandeert dat ten minste 100% van de donaties ten goede aan de doelgroep komt. De kosten van de stichting worden gedekt door Linda de Mol en haar uitgeverij Mood for Magazines b.v.
Onder het Motto ‘ geven is nog leuker dan krijgen’ worden mensen opgeroepen geld te doneren zodat het aantal gezinnen dat het cadeaukaartpakket krijgt, jaarlijks uitgebreid kan worden

Sponsor Linda Foundation