Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop

Na mij een periode in de Verenigde Staten verdiept te hebben in de allerlaatste technieken op het gebied van cosmetische dermatologie werkte ik in de kliniek van Amy B. Lewis. Zij is als professor cosmetische dermatologie verbonden aan de prestigieuze Yale University. Het werd voor mij een interessante leerperiode waarin ik mij onder meer bekwaam maakte in het hanteren van diverse lasers en in het werken met injectables: botox en fillers. Na mijn terugkeer in Nederland werkte ik enkele jaren bij een bekende gerenommeerde praktijk als cosmetisch arts KNMG met onder andere botox (Dysport, Azzalure, Botox en Bocouture) en de fillers Radiesse, Stylage, Emervel, Juverderm en Restylane. Daarnaast voerde ik huidverbeterende behandelingen met de CO2 laser uit. In mijn praktijk werk ik met Botox, Azzalure, Restylane, Emervel, Radiesse en verricht ik laserbehandelingen voor couperose, pigment, huidverstrakking en littekens.

Maak een afspraak

 
Naast mijn reguliere werkzaamheden als arts, verricht ik wetenschappelijk onderzoek naar huidverbeterende ingrepen. Om bij te blijven in mijn vakgebied, volg ik regelmatig bijscholingen, presentaties en congressen (zoals bijvoorbeeld IMCAS te Parijs en AMWC te Monaco). Ik ben lid van de NVCG: Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde waar ik mijn bijdrage lever aan de complicatiecommissie en onderwijscommissie van de opleiding tot cosmetisch arts. Ik ben de DALA (Dutch Aesthetic Laser Association).

Botox Amsterdam

Werkwijze Annebeth

Samen met u neem ik uitgebreid uw wens door. Betreft het een specifieke rimpel, een vermoeide blik, een norse uitstraling of misschien wilt u er wat jonger uit zien? De mogelijkheden zullen worden besproken evenals de producten en technieken die het beste bij het gewenste resultaat en uw gezicht passen.
Ik kan voor u een behandelplan maken dat voldoet aan uw verwachtingen (lange en korte termijn) en uw budget. Langzaam werken wij naar het gewenste resultaat. U bent bij mij aan een betrouwbaar en verantwoordelijk adres.

Drs. A. Kroeskop staat garant voor een professioneel medisch beleid. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

De artsen van de NVCG zetten zich in voor de kwaliteit in de cosmetische geneeskunde. De NVCG wil onder andere tegenwicht bieden aan collega’s die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen. De NVCG heeft een eigen klachtencommissie waarbij alle leden van de NVCG aangesloten zijn.

Annebeth Kroeskop is lid van de complicatie commissie van de NVCG en zet zich ook in voor het onderwijs van de opleiding tot cosmetisch arts KNMG.
Indien u meer wenst te weten over de NVCG klik dan op de volgende link: NVCG.nl