LPG Endermologie

LPG Endermologie

LPG endermologie wordt toegepast voor verschillende doeleinden, verder op de pagina leest u wat dit precies inhoud. De technieken van LPG zijn:

  • Drainage
  • Afvallen
  • Cellulitis gladmaken
  • Post zwangerschap

KNAP Institute biedt verschillende combinatie behandelingen aan, waardoor de resultaten niet alleen versnelt zichtbaar zijn maar ook beter zijn. LPG behandelingen zijn uitermate geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een vetoplossende behandeling zoals de Cryolipolyse. Wij adviseren u graag hoe u voor uw gewenste eindresultaat de beste combinatie in behandelingen kunt maken.

Maak een afspraak Meer informatie

Meer informatie over LPG

1. lymfe drainage behandeling met LPG

Het lymfe stelsel is een vitaal lichaamseigen beschermmechanisme tegen infecties en ziekten. Daarom is lymfe drainage een van de meest effectieve behandelingen om je lichaam te helpen zichzelf te genezen. Lymfe massages kunnen het herstel van ziekte versnellen. De massage versnelt de afvoer van afvalstoffen uit het weefsel via het lymfe stelsel naar de lymfeklieren en vervolgens de lever significant door dat gifstoffen en andere materialen die het lichaam kunnen verzwakken sneller het lichaam verlaten.

De LPG behandeling bij KNAP combineert de werking van de zuigende kop met een rollende massage, waardoor heel gericht bepaalde delen van het lichaam behandelt kunnen worden. De behandeling is er op gericht om op natuurlijke wijze lymfe klieren te draineren om de balans in de huid te herstellen en ongewenst vocht af te drijven.

Lymfatische drainage voordelen met LPG:
• Modelleert het lichaam, vermindert zwelling en het zware been syndroom, cellulitis
• Verlicht vermoeide voeten, voorkomt spataderen
• Ontgift het lichaam, verbetert de bloed- en lymfecirculatie, boost het immuunsysteem en kan een gunstig effect hebben op acne.
• liposuctie nazorg
• Ontspanning van het sympatische zenuwstelsel, waardoor stress kan verminderen
• Ruimt metabolische afvalstoffen op, drijft vocht af, gifstoffen, bacteriën, grote eiwit moleculen en lichaamsvreemde substanties uit het weefsel.
• Is geschikt voor mensen die last hebben van hoofpijnen, migraine of slapeloosheid

– Na liposuctie
LPG is een fantastische methode om na een liposuctie behandeling plaatselijk in te zetten. Waar liposuctie een beproefde methode is om grotere vetophopingen effectief en permanent te verwijderen, blijkt in de praktijk vaak dat er zonder massages een bobbelig resultaat zichtbaar kan zijn. LPG kan al vanaf 2 tot 3 weken na de operatie worden ingezet en ondersteund niet alleen het verstevigen van de huid en het glad maken van de behandelde zone, maar bevorderd tevens het genezingsproces door de vocht afvoerende werking van de LPG massage.

– Verlies vet en verwijder cellulitis
Ondanks intensieve lichamelijke activiteiten en strenge diëten slaat ons lichaam helaas toch vet op in bepaalde gebieden. Lelijke vetrolletjes en cellulitis worden dan zichtbaar, vaak bij de buik, heupen, dijen, knieën enz. Door het verouderen van de huid en de afname van collageen en elastine productie verliest de huid zijn stevigheid, wordt dunner en gaat hangen. Het ironische van diëten is dat je streefgewicht vaak samen gaat met het verlies van je gewenste vrouwelijke vormen. Voordat je je zadeltassen kwijt bent, zijn je borsten, billen en volle wangen in je gezicht vaak al verdwenen.

Door behandelingen met de LPG Endermologie Lipomassage bij KNAP kun je de resultaten verkrijgen die je wilt op een niet ingrijpende pijnloze manier, zonder dat je hiervoor onder het mes hoeft.

– Lipomassage (LPG) om vet en een slappe huid aan te pakken
LPG lipomassage helpt waar diëten en extra bewegen ophouden. De speciaal ontwikkelde endermologie techniek van LPG is gericht op de behandeling van lokale problemen van vet, cellulitis, hangende en slappe huid.

Voor meer informatie over de voordelen van lymfe drainage met LPG of de combinatie met andere behandelingen neemt u contact op met een van onze specialisten. Zij adviseren u graag persoonlijk.

2. Afvallen

De LPG behandeling bij KNAP heeft een veel dieper effect dan welke andere methode dan ook om de zogenaamde sinaasappelhuid, slapper wordende huid, hardnekkig vet te behandelen, zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Door de combinatie van gedoseerd vacuum en rolmassages worden verschillende biologische processen in het lichaam geactiveerd: de stimulatie van de vetcellen activeert de eliminatie van hardnekkig vet en de stimulatie van fibroblasten, de zogenaamde strakmakende cellen) revitaliseren de collageen en elastine productie.

Zonder pijnlijke operatie is het mogelijk om binnen 6 behandelingen al het lichaam te verbeteren en centimeters te verliezen met langdurig resultaat.

Resultaten:
Na 6-8 sessies wordt hardnekkig vetreserves afgebroken, worden de vrouwelijke rondingen beter gedefinieerd, wordt cellulitis verminderd en wordt de slappe huid steviger. Na elke sessie is de kwaliteit van de huid weer verbeterd en zullen de contouren van het lichaam strakker worden.

LPG bij KNAP is een zachte, ontspannende behandeling die echt werkt. Om te garanderen dat je altijd de beste resultaten zult verkrijgen wordt er in samenspraak met onze gespecialiseerde endermologie therapeuten gekeken wat het beste behandelplan is voor elke specifieke wens.

Voor meer informatie over afvallen met LPG of de combinatie met andere behandelingen neemt u contact op met een van onze specialisten. Zij adviseren u graag persoonlijk.

LPG-Behandeling-Amsterdam

3. Cellulitis

De term cellulitis verwijst naar een bobbelige huid op de dijen, heupen, billen en buik bij voornamelijk vrouwen, maar soms ook bij mannen. Ongeveer 80% van de vrouwen boven de 20 heeft er last van. Vetreserves raken beklemd tussen het bindweefsel waardoor er de gevreesde sinaasappelhuid ontstaat. Cellulitis staat los van het gewicht, zelfs de dunste modellen hebben er last van.

Cellulitis en Lipomassage (LPG)
Helaas is het algemene beeld dat men heeft van cellulitis nog altijd verbonden met te dik zijn. Hierdoor raken veel vrouwen hevig gefrustreerd als ze na een streng voedings- en sportregime nog altijd last blijven houden van putjes. Om langdurig van cellulitis af te komen moet het adipose weefsel geactiveerd en gestimuleerd worden. LPG blijkt in wetenschappelijke testen een bewezen oplossing te bieden om cellulitis te bestrijden en de lichaamscontouren te verbeteren.

Waarom LPG werkt tegen cellulitis?
Door de combinatie van gedoseerd vacuum en rolmassages worden verschillende biologische processen in het lichaam geactiveerd: de stimulatie van de vetcellen activeert de eliminatie van hardnekkig vet en de stimulatie van fibroblasten, de zogenaamde strakmakende cellen revitaliseren de collageen- en elastineproductie.

Resultaten:
Het vetafstotende proces (Lipolysis) wordt geactiveerd om zo op natuurlijke wijze lokaal vet en imperfecties te elimineren. Na 6-8 sessies worden vetreserves afgebroken, worden contouren gedefinieerd, wordt cellulitis verminderd en wordt slappe huid strakker.

LPG bij KNAP is een zachte, ontspannende behandeling die echt werkt. Om te garanderen dat je altijd de beste resultaten zult verkrijgen wordt er in samenspraak met onze gespecialiseerde endermologie therapeuten gekeken wat het beste behandelplan is voor elke specifieke wens.

Voor meer informatie over het bestrijden van cellulite met LPG of de combinatie met andere behandelingen neemt u contact op met een van onze specialisten. Zij adviseren u graag persoonlijk.

4. Na de zwangerschap

Bijna de helft van alle vrouwen heeft moeite om na de bevalling weer op hun oude gewicht te komen. Vrouwen zijn of teleurgesteld over hoe hun buik er uit ziet na de bevalling of gefrustreerd over hoe lang het duurt om het extra gewicht er weer af te krijgen.

LPG lipomassage helpt waar diëten en extra bewegen ophouden. De speciaal ontwikkelde endermologie techniek van LPG is gericht op de behandeling van lokale problemen van vet, cellulitis, hangende en slappe huid.

Door de combinatie van gedoseerd vacuum en rolmassages worden verschillende biologische processen in het lichaam geactiveerd: de stimulatie van de vetcellen activeert de eliminatie van hardnekkig vet en de stimulatie van fibroblasten, de zogenaamde strakmakende cellen revitaliseren de collageen en elastine productie.

Behandel gebieden:
– Buik
– Bovenbenen
– billen

Doel: verslapte huid terug brengen in zijn originele staat
Effect: verstrakkend, vermindering van vet en het herstellen van elasticiteit in de behandelde gebieden.

De behandelingen kunnen al vanaf 6 weken na de bevalling worden gestart.

Voor meer informatie over het verbeteren van uw figuur vlak na de bevalling met LPG of de combinatie met andere behandelingen neemt u contact op met een van onze specialisten. Zij adviseren u graag persoonlijk.

 

Op KNAP Institute lees je meer over deze behandeling

Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met behandelmethoden die uitvoerig getest zijn. Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

Wil je meer weten over deze behandeling? Bekijk de site van KNAP Institute