Lippen opvullen Amsterdam

Uw lippen vormen een belangrijke blikvanger in uw gezicht. Mooie volle lippen geven een jonge en levendige uitstraling. Ook zijn ze bepalend voor de contouren van uw gezicht. Bent u ontevreden over uw lippen? Annebeth Kroeskop hanteert een behandeling met fillers waardoor wij met een korte veilige behandeling uw lippen op een natuurlijke manier kunnen vergroten.

Vollere lippen

Altijd al vollere lippen willen hebben? Dat kan bij de kliniek van Annebeth Kroeskop in Amsterdam. Door uw smalle lippen op te vullen kunnen wij u een mooiere glimlach bezorgen. Ook kunnen we asymmetrie bij lippen behandelen. Onze focus ligt op vollere en natuurlijk ogende lippen.

Rimpeltjes bij de lippen

Bij iedere levensfase veranderen de lippen. Zo worden de lippen tijdens de overgang dunner en kunnen er meer rimpeltjes zichtbaar worden. Ook kunnen de rimpels bij lippen worden veroorzaakt door roken. Deze lijntjes kunnen wij ook behandelen zodat bijvoorbeeld het doorlopen van lippenstift in de rimpeltjes gestopt kan worden.

Maak een afspraak Meer informatie

Op KNAP Institute lees je meer over deze behandeling

Professionele behandeling

Drs. A. Kroeskop voert al jaren lang lipvergrotingen uit. Ze heeft veel expertise op het gebied van fillers. Zo heeft ze zich onder andere op laten leiden bij de prestigieuze cosmetische kliniek van Amy B. Lewis in de Verenigde Staten. Drs. A. Kroeskop werkt uitsluitend met uitgebreid geteste stoffen die voldoen aan alle cosmetische voorwaarden.

Kosten

De kosten van de behandeling zullen afhankelijk zijn van uw wensen. De hoeveelheid vulstof en materiaal die wij zullen gebruiken zal bepalend zijn voor de prijs. Voorafgaand aan de behandeling zullen we samen met u de wensen en de daarbij behorende kosten in kaart brengen.

Restylane (Hyaluronzuur) of Emervel (hyaluronzuur)

 

Restylane per 0,5 ml

€ 350,00

Restylane of Emervel Classic per 1 ml

€ 540,00

Restylane Perlane of Emervel Deep per 1 ml

€ 540,00

Restylane SubQ of Emervel Volume per 2 ml

€ 780,00

Restylane Vital

€ 350,00

Emervel Lips per 1 ml

€ 540,00

Radiesse  (calcium hydroxy apathiet)

 

Radiesse per 0,8 ml

€ 375,00

Radiesse per 1,5 ml

€ 600,00

Radiesse per 2 x 1,5 ml

€ 1050,00

Radiesse per additionele 1,5ml (in een sessie)

€390,00

 

Lippenvergroting bij Annebeth Kroeskop

Drs. A. Kroeskop heeft veel ervaring op het gebied van lipvergrotingen. Drs. A. Kroeskop werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) waar zij bij is aangesloten. U bent gegarandeerd van een veilige behandeling met het beste resultaat. Ze legt de focus op een zo natuurlijk mogelijk resultaat geheel naar uw wensen, door middel van een behandeling waarbij u zich volledig op uw gemak zult voelen.

Let op: deze behandeling wordt niet uitgevoerd bij personen onder de 18 jaar.

 

Wat gaat er gebeuren?

Voor het vullen van de lippen maken we gebruik van fillers. Met een speciale naald (canule) worden de fillers, die bestaan uit de lichaamseigen stof Hyaluronzuur, ingespoten. Deze zorgen ervoor dat uw huid meer vocht zal vasthouden en de lippen uiteindelijk voller zullen lijken. De injectie gebeurd met kleine dunne naalden. De behandeling duurt gemiddeld zo’n 15 minuten.

Wat is een canule?
Voor het inbrengen van fillers maken we gebruik van een canule. Dit is, in tegenstelling tot de scherpe naalden die eerder gebruikt werden, een stomp dun buisje dat op een bepaalde plek in het gezicht wordt aangebracht. Door het gebruik hiervan kan met één gaatje in de huid bijna het hele gezicht worden behandeld, omdat we met deze techniek overal naar toe kunnen bewegen. Door de stompe punt is de techniek ook minder schadelijk voor uw huid.

Na de behandeling

Over het algemeen kent een lipvergroting geen bijwerkingen. Het kan voorkomen dat u hier en daar last krijgt van zwellingen en rode plekken. In mindere mate komt het voor dat patiënten last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. In principe kunt u dus gewoon weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Het uiteindelijke resultaat zal zichtbaar zijn wanneer eventuele zwellingen zijn afgenomen. Het resultaat houdt gemiddeld 10 maanden aan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Ook voor vragen en meer informatie kunt u bij ons terecht.

Veel gestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?
Door het gebruik van de canule zijn de behandelingen een stuk minder pijnlijk dan voorheen. De lippen zijn een gevoelig lichaamsdeel, maar over het algemeen hebben de patiënten weinig last van de behandeling. Het is per persoon verschillend aangezien de één gevoeliger is dan de ander. Het is mogelijk om van te voren een verdovende crème aan te brengen. Dit kunt u van te voren met de arts overleggen.

Is de behandeling veilig?
Al het materiaal wat we gebruiken is uitvoerig getest. We maken gebruik van stoffen die voldoen aan alle cosmetische voorwaarden. U kunt er hierdoor vanuit gaan dat de behandeling in principe volledig veilig is. Mocht u meer vragen hebben hierover schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Moet ik herstellen na behandeling of kan ik gelijk weer aan de slag?
Het is in principe mogelijk om aan de slag te gaan met werk, school of andere activiteiten. De lippen zullen nog een tijdje gevoelig zijn. Sommige patiënten hebben last van rode vlekken, blauwe plekken en zwellingen. U dient wel voorzichtig met uw huid om te gaan.

Kan ik lipvergrotende lipgloss gebruiken na het opvullen van de lippen?
Nee, dat kan niet. De stoffen in deze producten zorgen er voor dat de filler sneller kan afbreken.

 

Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom alleen met behandelmethoden die uitvoerig getest zijn. Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

Wil je meer weten over deze behandeling? Bekijk de site van KNAP Institute