KNAP Vitamin Drips

KNAP Clinic introduceert de KNAP Drip Vitamine Infusen

Vanaf nu kunt u terecht bij KNAP Clinic voor Vitamine Infusen. De KNAP Drips kunnen helpen om de weerstand een boost te geven, de huid te verbeteren van binnenuit of ondersteuning te bieden bij een detox en cryo(lipolyse) behandelingen. De KNAP Drips zijn ook geschikt voor cliënten met een vitamine (D) tekort.

Vitamine Infusen, ook wel bekend als IV Nutriënten therapie,hebben een snelle werking. Doordat een infuus direct in de bloedbaan wordt ingebracht kunnen stoffen snel opgenomen worden door het lichaam. De KNAP Drips kunnen hulp bieden bij onder andere chronische vermoeidheid, migraine, stress en slaaptekort.

Maak een afspraak Meer informatie

Meer over KNAP Vitamine Infusen

De KNAP Drips zijn gebaseerd op ‘ De Myers Cocktail’. Dit is al jaren een heel bekend en resultaatgericht cocktail wat bestaat uit een combinatie van Magnesium, Calcium, Vitamine C, Vitamine B-complex, Vitamine B6 en Vitamine B12.
Afhankelijk van de KNAP Drip die je kiest wordt de Meyers cocktail verder uitgebouwd.

KNAP ´Performance´ Energy Drip

De samenstelling van dit infuus is op basis van magnesium en kan direct helpen om zowel fysieke als mentale prestaties te boosten en de gevolgen van een Jet Lag te verlichten. Deze drip kan helpen om ontstekingen te verminderen en levert een energieboost evenals volledige hydratatie.

KNAP ´Beat it´ Vitamin Drip

De samenstelling van dit infuus is op basis van vitamine B en vitamine D. Deze vitaminen kunnen de weerstand een boost geven waardoor de kans op ziek worden minder wordt. Daarnaast kan de Drip een energieboost geven en helpt het om het lichaam te ontgiften.

KNAP ´Forever young´ Beauty Drip

Laat de huid stralen met een samenstelling van Zink en glutathion. Zink speelt een belangrijke rol voor een gezonde huid en gezond haar. Glutathion bestrijdt vrije radicalen die pigmentatie van de huid kunnen veroorzaken. Glutathion is de meest krachtige antioxidant die de cellen helpt zichzelf te beschermen. Daarnaast zorgt deze Drip voor een volledig hydraterend effect waardoor de huid op haar mooist zal zijn. Sommige cliënten hebben extra supplementen nodig voor haar en nagels en de ´Forevery young´ Drip vult dit tekort aan.

KNAP ´Detox your body´ Sport Drip

Dit infuus is op basis van Alpha Lipon. Deze stof helpt bij het detoxen en sporten door de afvoer van afvalstoffen te boosten en het lichaam te ontgiften. Dit infuus is tevens een mooie aanvulling op cryo(lipolyse) behandelingen en de LPG behandelkuur waarbij vet los wordt gemaakt. Dit infuus helpt bij het afvoeren van deze vetstoffen voor een sneller resultaat.

KNAP ´I want it all´ Everything Drip

Dit infuus is perfect voor wie een mega boost kan gebruiken. De ´I want it all´ samenstelling is goed in te zetten bij een Jet lag, een nacht doorwerken of een nachtje doorhalen voor plezier. De hydratatie wordt hersteld, het lichaam wordt ontgift en de Drip levert een directe energieboost.

KNAP ´Because I simply am a VIP´ Drip

Dit infuus wordt helemaal op maat gemaakt om aan de wensen van de cliënt te voldoen. In overleg met de arts wordt gekeken naar welke samenstelling het beste aansluit bij de doelstelling. Voor VIP´s only.

  • De KNAP Drip Vitamine Infusen zijn niet geschikt voor mensen onder 18 jaar of in geval van zwangerschap.
  • Een KNAP Drip duurt ongeveer 30 minuten (De VIP Drip ongeveer 60 minuten)
  • De KNAP Drip Vitamine Infusen zijn niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar of in geval van zwangerschap
  • De KNAP Drip Vitamine Infusen zijn niet geschikt indien er sprake is van een aandoening aan de lever, schildklier of nieren / in combinatie met een chemo therapie / bij een allergie voor soya en pinda

Daarnaast is het belangrijk om elke andere aanwezige aandoening en/of medicatie gebruik te overleggen met de behandeld arts zodat de samenstelling van het infuus hier op aangepast kan worden indien nodig.
Zorg altijd voor een gezond gebalanceerd dieet in combinatie met voldoende beweging. De KNAP Drips kunnen een aanvulling zijn maar geen substituut.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met behandelmethoden die uitvoerig getest zijn. Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

LPG Annet Kroeskop