KNAP breidt uit

Wegens de stijgende vraag naar cosmetische behandelingen heeft KNAP Clinic besloten om uit te breiden. De visie en de jarenlange ervaring van dokter Maarten sluiten aan bij de werkwijze van KNAP Clinic waarbij het streven een subtiel resultaat is waarbij de wensen van de cliënt altijd voorop staan.

 

Nieuwe locaties KNAP Clinic:

Marc Lubach Spa

KNAP Clinic opent per woensdag 18 april een tweede (part-time) vestiging in de Marc Lubach Spa die zich in het nieuwe vijfsterren Pestana Hotel in Amsterdam bevindt. Deze prachtige Spa biedt een totaal concept inclusief kapsalon, make-up service, massages en gezichtsbehandelingen onder leiding van topkapper en -visagist Marc Lubach. Voor het boeken van een afspraak met Dokter Maarten bij KNAP Clinic neem je direct contact op met de medische secretaresse via 020-2149026. Zij is gespecialiseerd in de vragen rondom het werk van de arts en plant graag een intake met u in.

Consult dagen dokter Maarten voor injectables bij de Marc Lubach Spa: iedere woensdag.

Parkeren: parkeren kan op de straat (let op dit kan wat extra tijd kosten) of er kan gebruik worden gemaakt van de valet parking service van het hotel (€ 20).

Boek nu

KNAP Drips Vitamine Infusen

Hard gewerkt? Jet Lag? Weerstand boost nodig? Of simpelweg een vitamine tekort? Vanaf nu kun je bij KNAP Clinic terecht voor een serie KNAP Drip Vitamine Infusen.

Consult dagen dokter Maarten voor infuusbehandelingen bij KNAP Institute: zondag 11.00 – 17.00 (vanaf zondag 8 april).
Klik hier voor meer informatie over de KNAP Drip Vitamine Infusen.

Boek nu

Wilt u meer weten over dokter Maarten? Klik hier.

You may also like