Annebeth Kroeskop

Botox en fillers

Annebeth Kroeskop is een professionele en deskundige cosmetisch arts KNMG die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Een injectable behandeling biedt een goede oplossing voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Een rimpel of huidverzakking in het gezicht kan namelijk uw gehele uitstraling veranderen. Wanneer u bijvoorbeeld rimpels heeft door slaaptekort, stress of door een zware periode kunt u een oudere of sobere uitstraling krijgen. Met behulp van injectables kunnen wij ervoor zorgen dat u uw jonge en frisse uitstraling terugkrijgt. Tijdens de injectable behandeling in onze kliniek in Amsterdam pakken wij uw probleemgebieden aan met behulp van Botox, fillers of een combinatie hiervan.

  • Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam

 

Maak een afspraak 020 670 8290

Caroline

Voor en Na - Caroline - Skinbooster-gezichtsbehandeling
Lip- en gezichtsbehandeling met skinboosters, neus-lippenplooien, afhangende mondhoeken, traankanalen (vermoeide ogen).

Marie

Voor en Na - Marie
Fronsrimpels, neus-lippenplooien, traankanalen (vermoeide ogen), kaaklijn, gezichtsbehandeling met skinboosters.

Lillan

Voor en Na - Lillan
Gezichtsbehandeling met skinboosters, kaaklijn, traankanalen (vermoeide ogen).

Maya

Voor en Na - Maya - Skinbooster-gezichtsbehandeling
Behandeling met skinboosters, lippen en gezicht.

Christina

Voor en Na - Christina - Skinbooster-gezichtsbehandeling
Behandeling met skinboosters, lippen en gezicht.

Eva

Voor en Na - Eva - Skinbooster-gezichtsbehandeling
Behandeling met skinboosters, lippen en gezicht.

 

Prijzen voor injectables

Botox®, Azzalure®

Botox/ Azzalure 1 zone (frons of voorhoofd of kraaiepootjes) €195,00
Botox/ Azzalure 2 zones (twee van de drie zones) € 295,00
Botox/ Azzalure 3 zones (frons, voorhoofd en kraaiepootjes) € 345,00
Botox/ Azzalure tegen migraine € 220,00
Botox/ Azzalure tegen tandenknarsen (bruxisme) € 320,00
Botox/ Azzalure tegen overmatige transpiratie: Oksels € 450,00
 

Fillers:

 

Restylane (Hyaluronzuur) of Juvederm (hyaluronzuur)

 

Restylane/ Juvederm per 0,5 ml

€ 350,00

Restylane, Perlane, Emervel per 1 ml

€ 540,00

Juvederm voluma, volift, ultra per 1 ml

€ 540,00

Juvederm voluma of Emervel Volume per 2 ml

€ 780,00

Juvederm voluma of Emervel Volume per 4 ml

€ 1400,00

Restylane Vital

€350,00

Radiesse  (calcium hydroxy apathiet)

 

Radiesse per 0,8 ml

€ 375,00

Radiesse per 1,5 ml

€ 600,00

Radiesse per 2 x 1,5 ml

€ 1050,00

Radiesse per additionele 1,5ml (in een sessie)

€390,00

 

Recensies injectables

Mevrouw Beets
“Door stress en veel zorgen kreeg ik een enorme fronsrimpel, waardoor ik vaak ouder werd geschat dan dat ik eigenlijk ben. Na een injectable behandeling bij drs. Kroeskop krijg ik juist de opmerking: ‘Wat zie jij er goed uit!’. Ik ben heel blij met het natuurlijke resultaat.”

Marian van Havelen
“Ik heb vrij smalle lippen van mijzelf, wat mij ontzettende stoorde. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en heb mijn lippen laten opvullen bij Annebeth. Ik wou dat ik het zoveel eerder had gedaan! Ik heb nu die mooie volle lippen waar ik altijd van droomde.”

Mevrouw Ubud
“Ik had zo’n lelijke frons tussen mijn ogen, waardoor ik altijd boos leek te kijken. Met dank aan de injectable behandeling heb ik nu weer mijn open blik terug en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Het is heel cliché, maar ik denk nu steeds: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”

 

Verschillende soorten injectables

Aan de hand van uw situatie en uw gezicht bepalen wij met welke behandeling wij het best een zo natuurlijk mogelijk resultaat behalen. Hierbij maken wij gebruik van de volgende soorten injectables:

Restylane

De filler Restylane wordt gebruikt om de fijne lijntjes in het gezicht te verminderen en om de lippen meer volume te geven. De filler, ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in het lichaam. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Wanneer wij echter ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. De filler Restylane vervangt het natuurlijke hyaluronzuur, waardoor de rimpels worden opgevuld.

Radiesse

De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt om diepe rimpels op te vullen. Daarnaast kan de gel ook gebruikt worden voor handverjonging of om meer volume te geven aan bijvoorbeeld de jukbeenderen. De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes die na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam.

Botox®

Botox® wordt gebruikt om kraaienpootjes en lachrimpels te verminderen en de fronsrimpel te ontspannen. De Botuline Toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, wat ervoor zorgt dat de spier voor ongeveer zes tot negen maanden minder krachtig wordt. Hierdoor kunnen de spiertjes niet samentrekken,waardoor de huid glad blijft en er geen rimpels zichtbaar zijn.

Maak een afspraak 020 670 8290

 

Hoe gaat een behandeling met injectables in zijn werk?

Tijdens het vrijblijvende oriëntatiegesprek wordt er aan de hand van uw gezicht en situatie gekeken welke behandeling het beste resultaat zal geven. Hierbij wordt te allen tijde gefocust op een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Met behulp van Botox® of fillers kunnen wij de rimpels en huidverzakkingen die zijn ontstaan als het ware opvullen. Op deze manier kunt u de probleemgebieden in uw gezicht aanpakken zonder dat u een operatieve ingreep zoals een facelift dient te ondergaan.

 

Nazorg

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

  • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
  • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
  • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
  • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
  • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
  • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

 

Ontmoet onze cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop is een zeer ervaren en hoogopgeleide cosmetisch arts KNMG die haar opleiding heeft genoten bij de prestigieuze cosmetische kliniek van Amy B. Lewis. Drs. Lewis is als professor cosmetische dermatologie verbonden aan de toonaangevende Yale University.

Om ervoor te zorgen dat Annebeth altijd up-to-date is van de laatste ontwikkelingen rondom injectables volgt zij bijscholingen en bezoekt ze presentaties en congressen op het gebied van injectables. Daarnaast is Annebeth aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

 

Jeroen Panders
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”

Laurette
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”

Carola
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”

 

Vergelijkbare behandelingen

Naast injectables kunt u ook bij Annebeth Kroeskop terecht voor:

 

Veel gestelde vragen

Is de injectable behandeling pijnlijk?

Veel patiënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen plekken en de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld veel gevoeliger. Op erg gevoelige plekken is het mogelijk om te verdoven. U kunt dit van tevoren met de arts bespreken.

Wat zijn de bijwerkingen van injectables?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kunnen hier en daar zwellingen, roodheid en blauwe plekken ontstaan.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Sommige rimpels worden veroorzaakt doordat u uw spieren op bepaalde plekken te veel aanspant. Het injecteren van Botox zorgt ervoor dat de spieren zullen worden verslapt en dus ontspannen, waardoor de rimpels vervagen of verdwijnen.
Bij fillers worden de rimpels juist opgevuld. Een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, wordt geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan. Door de stof wordt de huid als het ware gevuld met water. Hierdoor zullen de rimpels of huidverzakkingen minder diep zijn of zelfs verdwijnen.
Maak een afspraak 020 670 8290