Annebeth Kroeskop

Fillers

Fillers kunnen worden gebruikt om bepaalde plekken in het gezicht meer volume te geven. Uw gezicht kan er in de loop der tijd ouder uit zijn gaan zien of kan een andere uitstraling hebben gekregen waar u niet tevreden over bent. Het kan ook zijn dat u over bepaalde plekken in uw gezicht niet tevreden bent en hier graag wat aan wil laten doen. Met fillers kunnen we de plekken behandelen waar volumeverlies is ontstaan. Het volumeverlies in de vorm van rimpels of huidverzakkingen kunnen door fillers als het ware worden opgevuld. In mijn praktijk maak ik gebruik van twee verschillende filtersoorten namelijk hyaluronzuur en Radiesse. Hierover vindt u meer op deze pagina.

Maak een afspraak Meer informatie

Ouder, boos of vermoeid gezicht?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn die ervoor zorgen dat uw gezicht ouder, bozer of vermoeider lijkt, bijvoorbeeld:

  • Vermoeider: donkere kringen, horizontale wenkbrauw stand
  • Bozer: prominente fronslijnen, horizontale wenkbrauw stand, naar beneden gekrulde mondhoeken
  • Ouder: schaduwen, slijtage van het skelet en verzakkingen

Op de afbeelding hiernaast kunt u goed het verschil zien tussen een jonger en een ouder gezicht. Bij een jong zicht is het gezicht meestal rond, egaal en hartvormig en bij een ouder gezicht vierkant, gevouwen en piramidevormig.

Met fillers kunnen we verschillende gebieden aanpakken en uw gezicht op een natuurlijke manier, jonger, frisser en/of vriendelijker maken.

De natuurlijke facelift zonder operatie

Een fillers behandeling bij Annebeth Kroeskop staat garant voor een betrouwbaar en veilig resultaat. Drs. A. Kroepskop is een gespecialiseerd cosmetische arts en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze heeft zich de afgelopen jaren verdiept in nieuwe technieken op gebied van cosmetische dermatologie. Zo heeft ze onder andere een opleiding gevolgd bij de kliniek van Amy B. Lewis. Zij is een aan het prestigieuze Yale University verbonden professor cosmetische dermatologie. Drs. A. Kroeskop blijft op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen door het volgen van verscheidene congressen, presentaties en bijscholingen binnen haar vakgebied.

Let op: deze behandeling wordt niet uitgevoerd bij personen onder de 18 jaar.
Fillers Annebeth Kroeskop
Gezichtsveroudering: The triangle of youth versus the pyramid of age.
Verzakkingen van het skelet

Fillers behandeling bij Annebeth Kroeskop

Met fillers kunnen we onder andere uw lippen, wallen, mondhoeken en wangen aanpakken. Door middel van injecties met een canule (stompe naald) zal een lichaamseigen stof op de te behandelen plekken worden geïnjecteerd. De stof zorgt er op die plekken voor dat de huid meer vocht vasthoud en dus voller wordt. Hierdoor zullen de rimpels vervagen of zelfs niet meer zichtbaar zijn. De lichaamseigen stoffen die wij gebruiken zijn uitgebreid getest en voldoen aan alles cosmetische voorwaarden.

Wat is een canule?
De fillers zullen worden ingebracht met een canule. Een canule is een stomp dun buisje (minder dan een mm dik) dat op een bepaalde plek in het gezicht wordt aangebracht. Met één klein gaatje in de huid kunnen we bijna alle gebieden in het gezicht behandelen, omdat we door deze techniek bijna overal bij kunnen. Door de stompe punt is de techniek minder schadelijk voor uw huid. De stompe punt loopt vast tegen de vaatjes en zenuwen in plaats van het te doorboren. Hierdoor zullen de eventuele bijwerkingen zoals blauwe plekken en zwellingen significant minder zijn.

In mijn praktijk gebruik ik verschillende fillersoorten:

1.Hyaluronzuur is een kleurloze gel en een bouwstof van de huid die goed opgenomen wordt. Deze filler is met name geschikt voor mensen die voor het eerst een behandeling ondergaan. Hyaluronzuur kan altijd worden opgelost waardoor het effect van de behandeling volledig verdwijnt.
Er zijn veel verschillende merken hyaluronzuur fillers op de markt. De meeste merken bieden een ruim aanbod aan diktes. De dikkere gels creëren volume en worden bijvoorbeeld rond het jukbeen en bij de slapen toegepast. Plooien, fijne lijntjes en lippen worden met de dunnere varianten aangepakt. Voor huidverbetering, mesotherapie, wordt de dunste gel toegepast.

2.Radiesse stimuleert de huidcellen tot de aanmaak van meer collageen. Met deze filler kan in één behandeling veel volume worden aangebracht zoals bij de liquid facelift behandeling.

Lees meer over lippen opvullen Lees meer over wangen opvullen

Fillers:

 

Restylane (Hyaluronzuur) of Emervel (hyaluronzuur)

 

Restylane per 0,5 ml

€ 350,00

Restylane of Emervel Classic per 1 ml

€ 540,00

Restylane Perlane of Emervel Deep per 1 ml

€ 540,00

Restylane SubQ of Emervel Volume per 2 ml

€ 780,00

Restylane Vital

€ 350,00

Emervel Lips per 1 ml

€ 540,00

Radiesse  (calcium hydroxy apathiet)

 

Radiesse per 0,8 ml

€ 375,00

Radiesse per 1,5 ml

€ 600,00

Radiesse per 2 x 1,5 ml

€ 1050,00

Radiesse per additionele 1,5ml (in een sessie)

€390,00

Na de behandeling

De huid zal in principe snel herstellen. Wel dient u hiervoor de huid op de goede manier te verzorgen voor een optimaal resultaat. Een aantal belangrijke aspecten waar u rekening mee dient te houden zijn:

  • Na de behandeling is de huid vaak gevoelig en rood. Het is belangrijk om de huid zo min mogelijk aan te raken. Probeer dus niet te krabben en te wrijven. Af en toe komt het ook voor dat patiënten een lichte zwelling en kleine blauwe plekken hebben. Deze bijwerkingen zullen binnen een paar dagen wegtrekken.
  • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Gebruik het liefst een zonnebrandcrème voorzien van sunblock.
  • Het is aan te raden om in ieder geval de eerste 10 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken.
  • Probeer de eerste week na de behandeling sauna’s, zonnebanken en stoombaden te vermijden.
  • Mocht u gebruik willen maken van pijnstillers dan adviseren wij het gebruik van paracetamol. Andere pijnstillers als ibuprofen en aspirines vergroten de kans op blauwe plekken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een behandeling, heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Veel gestelde vragen

De duur van de behandeling is afhankelijk van verschillende factoren. Het ligt geheel aan de gebieden die we gaan behandelen. Deze worden van te voren uitgebreid besproken. Op dat moment kunnen we ook een inschatting maken van de duur van de behandeling. Het effect zal gelijk zichtbaar zijn.
Geen enkele behandeling is zonder risico’s. We doen er alles aan om vervelende bijwerkingen te voorkomen. Daarom doen we voor we beginnen met de behandeling een uitgebreid onderzoek. U kunt na de behandeling last krijgen van lichte zwellingen, roodheid en in sommige gevallen blauwe plekken.
Vrijwel alle fillers bevatten een verdoving. De meeste patiënten vinden de behandeling vrijwel pijnloos. Alleen gevoelige plekken zoals de lippen zijn over het algemeen iets pijnlijker. Hiervoor wordt in sommige gevallen extra verdoving gebruikt. Echter speelt de pijngrens van de patiënt ook een grote rol. Er zijn mensen die bijvoorbeeld vrijwel niks voelen van de fillers behandeling.
Nee, dat is geen goed idee. Bloedverdunners worden gegeven om de gezondheid te beschermen.

 

Onze praktijk in Amsterdam

Annebeth Kroeskop runt samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij de cosmetische praktijk van KNAP Institute. In Amsterdam Oud-Zuid beschikken ze over twee locaties waar de focus ligt op huidverbetering en anti-aging behandelingen.

Naast filler behandelingen voeren we peelings, facials, lichaamsverbeterende behandelingen en laserbehandelingen uit.

 

Maak een afspraak

 

Onze filler specialisten

De filler behandelingen in Amsterdam worden uitgevoerd door Annebeth en Maarten

Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop leerde in de Verenigde Staten veel over cosmetische dermatologie. Ze nam die kennis mee naar huis en begon haar eigen kliniek in Amsterdam.

Maarten Façee Schaeffer is een zeer ervaren cosmetisch arts KNMG en is gespecialiseerd in Botox en fillers. Na zijn studie geneeskunde heeft hij enkele jaren gewerkt in de orthopedie, waardoor hij veel kennis heeft van spieren en botstructuren.

 

Op KNAP Institute lees je meer over deze behandeling

Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met voldoende geteste behandelmethoden.
Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

Wil je meer weten over deze behandeling? Bekijk de site van KNAP Institute