Annebeth’s praktijk

De ervaren en betrokken arts Annebeth Kroeskop heeft samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij (KNAP Institute) de krachten gebundeld. In hun eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam richten de dames zich op anti-aging en huidverbetering.

Deze gouden samenwerking haalt het beste uit uw huid. De behandelingen sluiten mooi op elkaar aan en clienten kunnen voor injectables, gezichtsbehandelingen, verzorgingsproducten en supplementen op één adres terecht.

Maak een afspraak

Cosmetisch praktijk Amsterdam

Cosmetische behandelingen Amsterdam

All-round praktijk

In de praktijk krijgt u een all-round behandeling. Naast injectablebehandelingen geeft Annebeth ook peelings, laserbehandelingen en de Vampire Facial. Onder leiding van Lindsay voeren de hoogopgeleide huidspecialisten diverse behandelingen uit waaronder bindweefselmassage, acne-, rosacea- en schoonheidsbehandelingen, de coldlaser, T cryo, zuurstofbehandelingen en peelings.
Bovendien beschikt de praktijk sinds kort over een cryolipolyse apparaat waarmee vetophopingen verminderd kunnen worden. Ook cellulite kan hier aangepakt worden. De therapeutes zijn gespecialiseerd in de bindweefselmassage. En pedicures en manicures? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk alle behandelingen

Ontmoet onze specialisten

Onze ervaren en betrokken arts en specialisten staan voor u klaar.

Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop is cosmetisch arts KNMG in Amsterdam. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heeft Annebeth inmiddels haar eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werkt zij samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Lindsay van der Looij

Lindsay van der Looij

Lindsay van der Looij is een gedreven huidspecialiste en vrouwelijk ondernemer. Met haar praktijk KNAP Institute heeft Lindsay zich gespecialiseerd in de behandelingen die aantoonbaar een 'huidverbeterend en verjongend' effect hebben.

Maarten Façee Schaeffer

Maarten Façee Schaeffer

Drs. Maarten Façee Schaeffer is een zeer ervaren cosmetisch arts KNMG en sinds kort werkzaam voor KNAP Clinic. Dokter Maarten is gespecialiseerd in Botox en fillers en daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen uit.