Vetcellen bevriezen – Cryolipolyse

Heeft u genoeg van uw vetrolletjes en geeft sporten weinig resultaat?
De innovatieve lichaamsbehandeling Cryolipolyse brengt uw droomfiguur een stukje dichterbij. Bij een Cryolipolyse of Cryo Lipo Slimming behandeling worden gedurende 45 minuten de zones aangepakt die ondanks sporten en gezond eten niet willen verbeteren. Klanten die deze behandeling al zijn ondergaan melden een mooiere, strakkere huid en een omvangverlies van 1 tot 2,5 cm per behandelde zone.

Maak een afspraak Meer informatie

Meer informatie over Cryolipolyse

Crypolyse is een behandeling om zonder operatieve ingreep vet op het lichaam duurzaam te verwijderen. De oppervlakkige behandeling zonder bijeffecten verwijdert per behandeling maar liefst 20% van uw vet.

Tijdens de behandeling wordt de huid met behulp van een vacuüm met koelapplicators behandeld en worden de vetcellen aangepakt. Een behandeling duurt 1 uur en u kunt gewoon naar muziek luisteren of een boek lezen.

De probleemzones van het lichaam worden effectief behandelt door de huid te koelen met behulp van koelapplicators. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en er komt geen injectie, operatie of lange herstelperiode aan te pas. Het weefsel rond de vetcellen wordt niet beschadigd en voor specifieke zones zoals de buik, benen en taille kan een mooi resultaat worden bereikt.

Na behandeling kunnen de dagelijkse activiteiten gewoon worden hervat.

Cryolipolyse wordt niet geadviseerd bij een BMI van boven 30. Voor personen met problemen en aandoeningen aan lever en nieren is de behandeling niet geschikt. Problemen of aandoeningen dient u tijdens de intake altijd te bespreken!

Voordelen Cryolipolyse:

 • Vet definitief weg
 • Gemiddeld slechts 2 tot 3 behandelingen nodig
 • Voor een groot aantal mensen geschikt
 • Vrijwel pijnloos
 • Niet invasief
 • Zeer veilig en effectief
 • Geen bijwerkingen
 • Geen herstelperiode
 • Een figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep!

Veel gestelde vragen over Cryolipolyse

De volgende zones zijn voor de Cryolipolyse behandeling geschikt:

 • Bovenarmen
 • Rug
 • Lovehandles
 • Buik
 • Heupen
 • Billen
 • Benen
 • Binnenkant knieën
De kosten hiervan zijn verschillend. Bekijk hier de prijslijst.
Zorg voor loszittende kleding zodat de behandelde zone na de behandeling niet in strakke kleding zit. Drink geen alcohol de dag van de behandeling. Het is prettiger de behandeling niet tijdens de menstruatie te laten plaatsvinden.

 

Op KNAP Institute lees je meer over deze behandeling

Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met behandelmethoden die uitvoerig zijn getest.

Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

Wil je meer weten over deze behandeling? Bekijk de site van KNAP Institute