Cosmetische behandelingen en het belang van goede nazorg

Binnen onze kliniek voeren wij verschillende cosmetische behandelingen uit. Om deze zo goed mogelijk te laten verlopen, is voorbereiding en goede nazorg van belang. In dit blog geven wij aan wat u bij een aantal van onze behandelingen aan nazorg kunt doen.

Een overzicht van de behandelingen

Een kort overzicht van een paar van onze behandelingen, het doel van de behandeling en bijbehorende nazorg vindt u in onderstaande afbeelding:

behandelingen en nazorg

Een korte toelichting bij bovenstaand overzicht

Botox

Een botoxbehandeling heeft als doel het verjongen en verfrissen van de uitstraling van de huid. Na de behandeling mag u 48 uur niet in de zon of onder de zonnebank. Bij een behandeling met botox in de oksels moet deodorant opnieuw worden aangebracht. Dit is belangrijk om overmatig transpireren na een behandeling met botox in de oksels te verminderen.

Fillers

Na een fillerbehandeling is het van belang de zon een week te vermijden. Een andere maatregel die u kunt nemen om de nazorg optimaal te laten zijn is het in huis halen van icepacks. Met icepacks kunt u de eventuele zwelling verminderen.

PRP

Bij PRP wordt bloed gefilterd en het gefilterde plasma wordt daarna weer in de huid ingebracht. In het plasma (bloedvloeistof zonder rode of witte bloedcellen) zitten groeifactoren die ervoor zorgen dat het weefsel wordt hersteld en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Bij een PRPbehandeling is de kans op bijwerkingen klein is aangezien er met lichaamseigen materiaal wordt gewerkt. 

 

Meer informatie over nazorg

Goede voorlichting is van belang bij een behandeling. Neem voor meer informatie over onze behandelingen vrijblijvend contact op door te bellen naar 020 670 8290.

You may also like