Jeroen Panders

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.
Daarnaast is ze absoluut de top onder mooie natuurlijke ingrepen als het gaat om mannen, ik vind het belangrijk om goed om mijn gemak te zijn en er natuurlijk uit te zien. Annebeth combineert vakmanschap met kunst.

 

Laurette

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past. Annebeth geeft je gezicht een natuurlijke verbetering. Sinds ik bij Annebeth kom is de huid van mijn gezicht en handen egaler, meer aangespannen en heeft het een mooie natuurlijke uitstraling gekregen. In plaats van dat ik ouder uit ga zien zie ik er jonger uit en straal ik.

 

Ank

Annebeth haar kunde, professionaliteit zorgen dat zij behoort tot de absolute top van de Nederlandse cosmetisch artsen. Ze behandelt zeer professioneel, weet mensen een mooie natuurlijke uitstraling te geven. Annebeth heeft mij inmiddels meerdere malen behandeld en ben erg tevreden over het natuurlijke resultaat en de duur van het resultaat. Ze denkt mee en verstaat haar vak als geen ander.

 

Lisette

Drs. Annebeth Kroeskop behandelt mij alweer een tijdje met botox voor mijn fronsrimpel. Na een evaluatie van mijn huid, raadde ze me ook fillers aan voor een jonge en frisse uitstraling. Ik vertrouw volkomen op haar deskundige advies, dus ik heb het opgevolgd. Ik ben heel erg blij met het resultaat!
Inderdaad zie ik er weer frisser en jonger uit, maar wel heel natuurlijk.
De mooie nieuwe kliniek op parnassusweg 9 is ook sowieso een feestje om naar toe te gaan, echt een aanrader!!

 

Wilma

Ik ben nogal huiverig voor dit soort behandelingen maar daar was geen enkele reden voor. Na een professionele uitleg over de behandeling en wat de mogelijkheden zijn heb ik mijn afzakkende mondhoeken en mijn wangen laten behandelen met restylane.
Het resultaat is heel natuurlijk, ik zie er weer uit zoals ik me voel.
Drs. Kroeskop is zeer toegankelijk en stelde mij gelijk op mijn gemak. De behandeling was nagenoeg pijnloos.
Nu na een paar dagen krijg ik al complimenten dat ik er goed uit zie! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb.

 

Mariel

Ik ben zeer blij met het zachte natuurlijke resultaat van een botox behandeling bij Annebeth Kroeskop! Nadat ik diverse anti rimpelcremes gebruikt heb voor ijn expressieve gezicht (van gemiddeld prijsniveau tot zeer duur) heb ik een afspraak gemaakt. Annebeth is vriendelijk, kalm, adviseert uitgebreid ( ook over mijn gevoelige huid) en professioneel EN ziet er zelf zeer natuurlijk en prachtig uit. Dat was voor mij heel belangrijk, ik wilde niet dat je ziet dat er iets “gedaan” is en de arts zelf is dan toch het beste voorbeeld. De behandeling zelf is pijnloos en professioneel, snel en kordaat. Heel prettig allemaal, ik heb echt het gevoel dat ik in goede handen ben. Highly recommended!

 

Merijn

Ik ben een redelijk sportieve man van 41 jaar en 1,88 lang. In het afgelopen jaar, door vooral goed en gezond te eten gecombineerd met regelmatig en intensief sporten, ben ik 11 Kg afgevallen en weer op mijn streefgewicht gekomen van 87 Kg. Maar ik kreeg die rondingen bij mijn buik en onderrug, beter bekend als “love handles”, maar niet weg.

Annebeth heeft me heel goed uitgelegd dat bij mannen juist het vet rondom de buik het moeilijkste is om kwijt te raken, zeker op het moment dat we ouder worden. Maar dat er wel een mogelijkheid was om een handje mee te helpen met de Cryolipolyse methode, dat deze vetcellen afbreekt door ze te bevriezen.

In de eerste instantie dacht ik “Ik ben toch niet gek?! Ik kan toch zelf van mijn rolletjes af komen?!” en dat klopt ook. Iedereen kan het zelf, maar het kost inderdaad heel veel tijd, discipline en moeite.

Over de gedachte heen gestapt dat je maar alles zelf moet oplossen, ben ik toch wel geïntrigeerd geraakt over hoe deze techniek daadwerkelijk je kon helpen om de vetcellen te breken en dus je te laten afslanken. Annebeth heeft me daarin kundig en grondig geïnformeerd zodat ik vertrouwen in de methode kreeg. Dus op naar de behandeling.

Halverwege november bevond ik me op een behandelstoel om iets aan mijn rolletjes te laten doen terwijl ik eigenlijk nooit had verwacht een dergelijke stap te nemen. Edoch, zat ik daar, met de woorden dat het wellicht in het begin een beetje pijnlijk kon zijn i.v.m. de kou. Maar dat viel reuze mee. Na een paar minuten voel je bijna niets meer aangezien de kou er voor zorgt dat de huid verdoofd wordt.

Wat me ook enorm mee viel is de gevoeligheid na de behandeling. Ik kreeg wel hier een daar een blauw plekje, maar het deed niet pijn. Deze waren binnen enkele dagen weer verdwenen.

Na een maand keek ik goed in de spiegel en ik kon eigenlijk niet geloven wat een goed resultaat de Cryolipolyse bij me heeft gehad. Ik denk dat ik zeker 2 cm aan weerzijde kwijt ben geraakt waardoor mijn zij veel strakker er uit ziet, zonder die hobbels waar ik me regelmatig aan stoorde.

En nu zijn we al in het nieuwe jaar en het resultaat blijft, dus dank Annebeth voor de goede uitleg, begeleiding en zorg!

 

Sasha

Wat ben ik blij dat ik bij Knap! Skincare Store terecht ben gekomen, bij Lindsay van der Looij en cosmetisch arts Annebeth Kroeskop.
20 Jaar geleden heb ik een ongeluk gehad, als gevolg daarvan onderging ik een behandeling bij een nogal minder zorgvuldige arts met vervelende gevolgen, een deuk in mijn wang! Al die jaren probeerde ik spiegels te vermijden en er niet over na te denken. Tot ik dacht: nu is het genoeg, ik ga op zoek naar een oplossing. Maar eigenlijk durfde ik niet goed meer.
Ik kwam bij Lindsay terecht die mij aandacht èn 6 bindweefsel behandelingen heeft gegeven en vervolgens in contact bracht met Annebeth. Annebeth luisterde goed en heeft rustig en duidelijk uitgelegd wat ze kon doen. Ik voelde meteen dat ik het aan haar over kon laten. Ze heeft met Restylane en Perlane mijn deuk en kaken opgevuld. Wat een mooi resultaat. Ineens durf ik weer in de spiegel te kijken, in een pashokje voor de spiegel te staan, naar de kapper te gaan. Ik voel me weer mezelf !!!
Volgende keer ga ik zeker weer.

 

Jenna

Ik ben zelf een aantal keer behandelt door Bergman voor het fillen van mijn bovenlip die ik heel graag iets groter wilde. Jammer genoeg ben ik tot 2 keer toe met veel zwelling en blauwe lippen naar huis gegaan.
Ik wilde het nog een keer proberen maar dan bij Dr Kroeskop. En gelukkig wist zij een techniek die er voor zorgde dat ik niet blauw werd en minder last had van zwelling! Ik ben er super blij mee en durf ook gelukkig de behandeling weer te herhalen. En het resultaat mag er wezen!

 

C.H.

Enkele maanden geleden ging ik voor de eerste keer op afpraak bij Drs Kroeskop voor botox van de fronsrimpel en lip fillers. ze stelde me op mijn gemak en luisterde met veel belangstelling naar wat mijn wensen waren: een heel natuurlijke & onopvallende volumecorrectie van mijn bovenlip en fronsrimpel. De injecties verliepen snel en pijnloos. Nadien kreeg ik veel complimenten van mensen die vonden dat ik er uitgeslapen uitzag
Drs Kroeskop werkt met veel passie voor haar vak! Ik raad haar aan aan iedereen die op zoek is naar een cosmetische behandeling op eigen maat.

 

Erwin

Eind januari 2012 kwam ik voor het eerst bij Dr. Annebeth Kroeskop voor een botox behandeling. Mijn voorhoofd zag er mooi uit (inclusief een wenkbrouw lift), maar in de rest van mijn gezicht had ik diepe rimples onder mijn ogen en de plooien bij mijn mond waren erg diep. Dr. Kroeskop begon daarna de rest van mijn gezicht met fillers (restylane) te behandelen en het resultaat was heel mooi. Alle rimpels waren weg en zij heeft toen zeker 15 jaar van mijn leeftijd afgetrokken. Het is niet alleen maar een kwestie van een paar prikjes hier en daar, maar het gaat vooral om wie de behandeling doet. Dr. Kroeskop is professioneel, zeer getalenteerd, een gespecialiseerde arts met veel kennis, intelligent, en gaat voor het hoogste niveau om het doel te bereiken en neemt de tijd voor haar patienten, die zij op hun gemak stelt. Ook gebruikt zij de allerbeste producten. Zij heeft in het laatste gedeelte van 2012 ook Radiesse gebruikt en heeft mijn tempels gevuld en ook heeft Dr. Kroeskop mijn kaaklijn veranderd (met fillers en botox en mijn bovenlip met stylage gevuld. Een jaar later en in totaal heeft zij zeker 20 jaar van mijn leeftijd afgehaald en ik heb weer zelf trouwen en zie er fantastisch, fris en jong uit! Niet alleen zie ik er weer als een twintiger uit, maar mijn gezicht ziet er ook natuurlijk uit en mensen hebben geen idee dat ik behandeld ben!
Wilt u de allerbeste, dan is Dr. Kroeskop een echte aanrader!

 

Muriel

Ik kom al een aantal jaar bij dr. Kroeskop, naar volle tevredenheid. Aanvankelijk omdat ik door leefstijlverandering veel was afgevallen en me beter dan ooit voelde, maar er zo niet uitzag; ik zag er erg vermoeid uit en dat ik een expressief gezicht heb en veel lach viel meer dan ooit op. Daar hielp geen facial of creme tegen. Ik wilde alleen een natuurlijk effect en was nog niet helemaal “om”. Maar Annebeth luisterde heel goed, en was vervolgens heel zeker in haar advies en behandeling. Dat gaf een solide gevoel. Samen met het prachtig natuurlijke resultaat zorgt dat ervoor dat ik steeds terugkom. Overigens wordt na een aantal behandelingen de tussentijd iets langer.

 

Nikkie

Ik heb een Botox onderhandeling ondergaan tegen een diepe voorhoofdsfrons en wenkbrauwfrons die tevens migraine veroorzaakten. Na de behandeling zag ik er niet alleen meer ontspannen uit, ik heb ook mijn migraine-medicatie niet meer hoeven te slikken omdat ik geen last meer van migraine heb.
Een absolute aanrader!
Ik ben inmiddels vaste klant bij Dr. Kroeskop. Ze is vriendelijk, bekwaam en houdt tevens in de gaten dat de gezichtsexpressie niet volledig verdwijnt.

 

N.

Mede door mijn diabetes waren delen van mijn gezicht een beetje “ingezakt”. Ondanks de beste huidverzorging moest ik op een gegeven moment constateren dat er gewoon niet meer tegenop te smeren was. Wat ik ook deed, ik zag er vermoeid uit terwijl ik me dikwijls niet zo voelde. Na de restylane behandeling van Drs. Kroeskop was het vermoeide helemaal weg en zag ik er weer gezond en uitgerust uit. En het mooie is: het is enorm zorgvuldig gedaan. Het valt niemand op dat ik fillers heb, maar veel mensen merken op hoe fris ik eruit zie.
 Aanrader!

 

Mevr. Voerman

In juni heb ik de praktijk van Dr. A. Kroeskop bezocht. Best nerveus want je ziet zo vaak mensen die wat aan hun gezicht hebben laten corrigeren waar je van denkt: hoe hebben ze dat zo kunnen laten doen. Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel en niet acceptabel is om uit te voeren. De indruk was dan ook al snel gewekt dat hier een zeer serieuze en kundige arts mij voorlichtte, en ook alleen datgene behandeld wat de klant voordeel brengt. Het gaf mij daarom direct een vertrouwd gevoel en het resultaat heeft dat nog eens bevestigd. Een paar lijntjes in mijn gezicht zijn uiterst fijntjes en vakkundig opgevuld en het ziet er prachtig uit. Ik ben zeer tevreden over deze behandeling!

 

Hendrike

Hallo Annebeth,
toen wij aan de praat raakten over je vak als cosmetisch arts werd ik best nieuwsgierig. Je hebt me toen alles uitgebreid uitgelegd. Belangrijk, want het was voor mij een onbekend terrein. Je maakte me erop attent dat er op mijn leeftijd, 60 jaar, het een en ander aan structuur verandert in je gezicht, en dat bepaalde rimpeltjes best een beetje minder kunnen. Jouw plan was om wat in te spuiten om de kaaklijn een betere vorm te geven en de wangen wat op te vullen. Dat heb je gedaan en ook heb je wat botox gespoten tussen de wenkbrauwen en de lachrimpeltjes. Als laatste heb je mijn bovenlip iets meer volume gegeven. Ik ben reuze blij met de veranderingen. Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden en kennissen zeggen: ‘goh, wat zie jij er goed uit!’, en niet: ‘wat heb jij laten doen?’ Dat vind ik een gave. Het feit dat je een ervaren arts bent geeft me ook een veilig gevoel. Ik kom zeker bij je terug.

 

Carola

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen, met als resultaat een ontspannen en frisse look. Buiten dat ze ook goed naar je wensen luistert, en vertaalt naar een behandeling, is ze ook zeer sympathiek. Ik beveel iedereen Annebeth aan en zal zeker naar terug blijven komen. (Carola was ook te zien in een aflevering van “gewoon Mooier’ samen met drs. Kroeskop)

 

Eva

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij. De enige keren dat de migraine terug komt, is als ik me te laat laat prikken. Een fijne bijkomstigheid is dat ik ook nog eens van mijn fronsrimpel af ben. Een aanrader.