Lisette

Lisette

Ik vertrouw volkomen op haar deskundige advies, dus ik heb het opgevolgd. Ik ben heel erg blij met het resultaat!
 Inderdaad zie ik er weer frisser en jonger uit, maar wel heel natuurlijk. 


Wilma

Wilma

De uitleg en het advies is heel helder en de behandeling was vrijwel pijnloos.
 Ik zie er weer uit zoals ik me voel.

M. P.

M. P.

Na een maand keek ik goed in de spiegel en ik kon eigenlijk niet geloven wat een goed resultaat de Cryolipolyse bij me heeft gehad.

C. H.

C. H.

Drs Kroeskop werkt met veel passie voor haar vak! Ik raad haar aan aan iedereen die op zoek is naar een cosmetische behandeling op eigen maat.

Laurette

Laurette

Annebeth geeft je gezicht een natuurlijke verbetering. In plaats van dat ik ouder uit ga zien zie ik er jonger uit en straal ik.

R.W.

R.W.

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen, met als resultaat een ontspannen en frisse look.

Hendrike

Hendrike

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden en kennissen zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Mevr. Voerman

Mevr. Voerman

Een paar lijntjes in mijn gezicht zijn uiterst fijntjes en vakkundig opgevuld en het ziet er prachtig uit. Ik ben zeer tevreden over deze behandeling!

Eva

Eva

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Ze is absoluut de top onder mooie natuurlijke ingrepen als het gaat om mannen. Annebeth combineert vakmanschap met kunst.

De uitgebreide testimonials lezen?

Wil je nog meer uitgebreide testimonials lezen? Klik hier voor de uitgebreide testimonials.