Cosmetisch praktijk in Amsterdam

KNAP Clinic

KNAP Clinic is een kliniek voor injectable behandelingen en vitamine infusen. KNAP Clinic werkt nauw samen met KNAP Institute voor de beste huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Hierdoor zijn we in staat om onze cliënten van een volledig hoog kwalitatief behandelplan te voorzien.

Ons doel is een natuurlijk eindresultaat passend bij uw leeftijd. Tijdens een gratis en vrijblijvende intake brengen wij uw wensen in kaart en kijken we naar de mogelijkheden. Vanuit hier wordt een persoonlijk en totaal behandelplan opgesteld. KNAP Clinic bevindt zich op de Parnassusweg 9 te Amsterdam.

Afspraak maken

Onze cosmetische artsen / specialisten

AnnebethKroeskop.com - Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Annebeth Kroeskop is cosmetisch arts KNMG in Amsterdam. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heeft Annebeth inmiddels haar eigen kliniek in Amsterdam.

Maarten Schaeffer

Cosmetisch Arts

Drs. Maarten Façee Schaeffer is een zeer ervaren cosmetisch arts KNMG en werkzaam voor KNAP Clinic. Dokter Maarten is gespecialiseerd in Botox en fillers.

Jelle Posthuma

Cosmetisch Arts

Dr. Jelle Posthuma heeft zich verdiept in de gezondheid van bloedvaten, wat de basis is van een gezond leven. Sinds 2018 is hij in opleiding tot Chirurg.

KNAP Institute

KNAP Clinic is onderdeel van KNAP Institute. In onze kliniek komt het beste van de cosmetische dermatologie en huidtherapie samen. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en huidspecialiste Lindsay van der Looij bieden in deze kliniek een unieke totaalaanpak waarin het beste van specialisaties elkaar complimenteren. Naast de behandelingen binnen KNAP Clinic kunt u in onze kliniek op de Parnassusweg ook terecht voor een breed scala aan huidverbeterende behandelingen (zoals oa. facials, lasers, peelings) en body behandelingen ( zoals oa. LPG, Bindweefselmassages, EMSculpt).

 

Indien wenselijk kan uw consult bij KNAP Clinic worden uitgebreid met een kosteloze huidscan bij onze collega´s van KNAP Institute. Met deze gecombineerde huidscan kan er daadwerkelijk in de huid gekeken worden om heel exact de dikte van uw collageen in kaart te brengen. Daarnaast kunnen (te verwachten) huidproblemen in beeld worden gebracht die soms niet met het blote oog te zien zijn.

 

Aan de hand van deze waardevolle informatie zal de specialist een passend huidverbeterend behandelplan met u opstellen. Dit plan wordt aangevuld met advies betreft de juiste anti-aging producten en supplementen voor thuisgebruik.

 

Een stralend jeugdig uiterlijk start namelijk met een mooie gezonde huid.