Yara Buurmeijer is vanaf september 2020 werkzaam binnen het Skinhealth team onder leiding van cosmetisch artsen Daria Voropai en Annebeth Kroeskop. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij diverse luxe salons en spa´s besloot Yara zich verder te specialiseren als huidtherapeute.

 

Tijdens haar studie heeft ze veel ervaring opgedaan in het behandelen van lymfe oedeem, acne, laser therapie en huidkanker. Tijdens haar studie periode heeft ze drie maanden in Australië doorgebracht om stage te lopen bij een gerenommeerde arts in Brisbane die gespecialiseerd is in huidkanker. Tijdens deze periode heeft zij de arts ondersteund bij het uitvoeren van huidcontroles en ingrepen waarbij verdachte plekjes verwijderd moesten worden.

 

Binnen onze Skinhealth afdeling voert Yara Buurmeijer diverse huidverbeterende behandelingen uit zoals het behandelen van acne, littekens, overbeharing, pigmentatie, couperose / rosacea en anti-aging.

 

Tijdens een uitgebreide intake stelt zij samen met de cliënt een passend behandelplan op; aansluitend bij de wensen van de cliënt en haar eigen advies. Naast huidverbeterende behandelingen bespreek zij ook eventuele lifestyle aanpassingen die huidverbeterend kunnen werken.

 

Naast haar werkzaamheden als huidtherapeute verdiept ze zich dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche om zo altijd de beste behandeling voor u aan te kunnen bieden.

 

U bent van harte welkom voor een gratis consult bij huidtherapeute Yara Buurmeijer.

U kunt bij Yara Buurmeijer voor:

  • Laser behandelingen
  • Vivace
  • Diverse andere huidverbeterende behandelingen

Maak een afspraak met Yara Buurmeijer