Sophie van Leen is vanaf september 2020 werkzaam binnen het Skinhealth team onder leiding van cosmetisch artsen Daria Voropai en Annebeth Kroeskop. Al van jongs af aan was Sophie geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Het was meteen al duidelijk dat ze vanuit deze interesse een carrière binnen de beauty wereld ambieerde.

Kort nadat ze haar opleiding tot schoonheidsspecialiste had afgerond wilde ze meteen meer uitdaging en besloot Sophie verder te studeren voor haar diploma Huidtherapeute. Dit was een schot in  de roos want binnen dit beroep heeft ze de uitdaging gevonden die ze zocht. Als huidtherapeute kan ze diverse huidverbeterende behandelingen toepassen en ze is met name gespecialiseerd in het behandelen van acne, littekens, overbeharing, pigmentatie, couperose / rosacea en anti-aging.

Iedere cliënt en iedere huid is anders. Daarom stelt Sophie voor iedere cliënt een persoonlijk en doeltreffend behandelplan op tijdens een uitgebreide intake. Ze kijkt niet alleen naar de huid maar ze bespreekt ook lifestyle en voeding met haar cliënten want deze aspecten zijn net zo belangrijk als huidverzorging en huidverbeterende behandeling. Het gaat om de juiste combinatie. Een optimaal resultaat bestaat uit een samenwerking tussen de cliënt en de behandelaar. Sophie is een ster als het gaat om mensenkennis en sociale vaardigheden. Bij haar bent u dan ook in een goede handen voor een ´life time´ anti-aging plan.

Naast haar werkzaamheden als huidtherapeute verdiept ze zich dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche om zo altijd de beste behandeling voor u aan te kunnen bieden.

U bent van harte welkom voor een gratis consult bij huidtherapeute Sophie van Leen.

Lifestyle en voeding zijn net zo belangrijk als de huidverzorging. Wanneer iemand bijvoorbeeld slecht slaapt of ongezond eet is dit te zien aan de huid. Ik geloof in samenwerken. Een optimaal resultaat bestaat uit een samenwerking tussen cliënt en behandelaar. Mijn werk is mijn passie, dit zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ga.

De industrie waarin ik zit veranderd constant, hierdoor is het belangrijk om altijd up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u bij ons behandeld wordt met de nieuwste en beste apparaten, producten en technieken.

Als jij het beste uit jouw huid wilt halen, nodig ik je graag uit op consult om te kijken hoe wij daar samen voor kunnen zorgen.

U kunt bij Sophie van Leen terecht voor:

  • Laser behandelingen
  • Vivace
  • Diverse andere huidverbeterende behandelingen

Maak een afspraak met Sophie van Leen