Dr. Jelle Posthuma

Dr. Jelle Posthuma heeft na een carrière als beroepswielrenner, zijn geneeskundestudie gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens zijn studie is hij bezig geweest met wetenschappelijk onderzoek, waar hij zich heeft verdiept in de gezondheid van bloedvaten. Dat is de basis van een gezond leven. Sinds 2018 is hij in opleiding tot chirurg. Hierdoor heeft hij een vaste hand en goede kennis van de anatomie, wat goed van pas komt bij cosmetische behandelingen.

‘Een natuurlijk resultaat vind ik van groot belang, dit wil ik bereiken door gezamenlijk tot haalbare doelen te komen en hierbij kunt u altijd een eerlijk advies verwachten. Er is niks leuker dan dat iemand 10 jaar jonger wordt geschat, zonder dat iemand opmerkt dat diegene een behandeling heeft ondergaan’.

Dr. Jelle Posthuma is onder andere werkzaam geweest voor de bekende kliniek KNAP Institute in het team KNAP Clinic onder leiding van Drs. Annebeth Kroeskop. U kunt nu bij hem terecht voor botox- en fillerbehandelingen evenals vitamine infusen.

 

Dr. Jelle Posthuma gaat verder voor zijn carrière in de chirurgie en daarom zal hij de praktijk per oktober 2020 verlaten.

U kunt bij Jelle Posthuma terecht voor:

  • Filler behandelingen
  • Botox behandeling
Afspraak maken