Botox tegen migraine

Botox tegen Migraine

Vaak last van hevig bonzende hoofdpijn en misselijkheid? Dan heeft u een grote kans dat u last heeft van migraine. Het kan een behoorlijke belemmering zijn bij het functioneren op werk, gedurende uw opleiding of bij andere activiteiten. Annebeth Kroeskop biedt een effectieve oplossing, namelijk Botox.

“Ongeveer 75% van mijn patiënten heeft aangegeven verbetering te ondervinden na de botox behandeling tegen de migraine.”

Maak een afspraak Meer informatie

Vervelende gevolgen van migraine en hoofdpijn

Migraine is vaak een onderschat probleem. Het is veel heviger dan een ‘normale’ hoofdpijn en kent vervelende symptomen. Veel mensen kunnen tijdens een migraineaanval niets anders doen dan in bed liggen in een donkere kamer, zonder geluid. Een aanval kan een aantal uur tot zelfs dagen duren.

Enkele voorbeelden van negatieve symptomen van migraine zijn:

  • Hevige hoofdpijn
  • Moeite met spreken
  • Uitval van zicht: mogelijk blinde vlekken
  • Flitsen, schitteringen en golven zien
  • Braken
Let op: deze behandeling wordt niet uitgevoerd bij personen onder de 18 jaar.

Oorzaken van migraine

Migraine kent verschillende oorzaken. Drs. A. Kroeskop zet alle veel voorkomende oorzaken voor u op een rij:

  • Gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen
  • Te snelle overgang stress naar ontspanning
  • Gebruik van hormonale anticonceptie

 

Een deskundige en veilige behandeling tegen migraine

Drs. A. Kroeskop is een ervaren cosmetisch arts met veel expertise op gebied van Botox. Ze staat garant voor een professionele medische behandeling. Drs. A. Kroeskop is onder ander lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), dat zich inzet voor de kwaliteit van de cosmetische geneeskunde. Bij drs. A. Kroeskop bent u bij een betrouwbaar en veilig adres.

Botox tegen migraine

Kosten van de behandeling

De kosten kunnen per patiënt verschillen. De arts zal samen met u naar uw budget en wensen kijken. Voordat u de behandeling ondergaat zullen we een compleet kostenplaatje voor u maken, zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan. Helaas komt de Botox behandeling tegen migraine nog niet in aanmerking voor een vergoeding van de verzekeringen.

Waarom kiezen cliënten voor Annebeth Kroeskop?

Drs. A. Kroeskop heeft zich laten opleiden in de kliniek van Amy B. Lewis van de prestigieuze Yale University in de Verenigde Staten. Zij zijn toonaangevend op het gebied van nieuwe ontwikkelingen rondom cosmetische dermatologie. Hierdoor is drs. A. Kroeskop op de hoogte van de nieuwste technieken. Ook laat ze zich voortdurend bijscholen door middel van het volgen van cursussen, presentaties en congressen. Drs. A. Kroeskop stelt de wens van de patiënt centraal. Samen met u wordt het behandelplan bepaald en het beoogde resultaat in kaart gebracht. Hierbij houden we rekening met uw budget en verwachtingen.

Op KNAP Institute lees je meer over deze behandeling

 

Behandeling

Bij mensen met hevige migraine of hoofdpijn worden vaak verschillende medicijnen voorgeschreven door huisartsen. Botox tegen migraine is nog een vrij onbekend middel. Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat het inbrengen van Botox op de juiste plekken een hele goede oplossing kan zijn tegen migraine. Botox zorgt ervoor dat spieren op essentiële punten ontspannen. Hierdoor is Botox niet een directe oplossing tegen migraine, maar wel een oplossing tegen de factoren als spierspanning die veelal de oorzaak zijn van hevige hoofdpijn.

Nazorg

Het daadwerkelijke effect is een week na de behandeling pas echt zichtbaar. De spanning op de desbetreffende plekken zal afnemen. Het effect van een Botox behandeling zal gemiddeld ongeveer 4 maanden aanhouden.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de behandeling dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Het is altijd mogelijk om samen te kijken of een Botox-behandeling bij u een effectief effect zal hebben.

Veel gestelde vragen

Bij de één is het zeer gevoelig en de ander heeft er nauwelijks last van. Het ligt geheel aan uw eigen pijngrens. De Botox wordt met hele kleine naaldjes geïnjecteerd. De meeste patiënten beschrijven het als kleine punaiseprikjes.
Hier en daar kunnen een paar rode vlekken ontstaan en in enkele gevallen kleine blauwe plekken. Over het algemeen kunt u dus direct toonbaar over straat.
Helaas is de behandeling niet geschikt voor mensen met bepaalde spierziektes en voor zwangere vrouwen. Voorafgaand aan de behandeling zullen we onderzoeken en bespreken of u geschikt bent voor de behandeling.
Het kan voorkomen dat u na een behandeling last krijgt van rode vlekken, zwellingen en blauwe plekken. In zeldzame gevallen komen er kleine bloeduitstortingen voor.
Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met behandelmethoden die uitvoerig getest zijn.
Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

Wil je meer weten over deze behandeling? Bekijk de site van KNAP Institute