Annebeth Kroeskop

Botox

Botox wint enorm aan populariteit de laatste jaren. En terecht. Botox kan fantastische resultaten boeken, mits het door een gerenommeerd arts wordt toegediend. Foto’s in de media van sterren die een spuitje teveel hebben gehad circuleren over het internet en mede daardoor is de stap naar botox voor sommigen een drempel. Annebeth kiest alleen voor een gedoseerd gebruik van botox, met als doel de huid te verjongen en frisser te maken en niet om de spier geheel plat te leggen. Hierdoor is het resultaat geheel natuurlijk en ziet de huid er jonger uit. Botox is alleen geschikt voor bepaalde spieren in het gezicht en voor dynamische rimpels. Voor statische rimpels of spieren rondom de actieve mimiek wordt aangeraden voor fillers te kiezen.

Maak een afspraak Meer informatie

Meer informatie over botox

Botuline toxine (Botox) is een neurotoxine dat het samentrekken van de spier bemoeilijkt. Botuline toxine kan zowel voor cosmetische als medische doeleinden worden toegepast.

Voor cosmetisch gebruik worden drie zones gehanteerd: 1)de frons, 2)het voorhoofd en 3)de kraaienpootjes. Daarnaast kunnen nog andere kleine plekjes behandeld worden zoals; het kuiltje in de kin, lijntjes aan weerszijden van de neus en naar beneden trekkende mondhoeken.

Voor contourverbetering van de kaaklijn kan botuline toxine gebruikt worden om de kauwspieren minder prominent te maken. Deze behandeling is met name populair onder aziatische vrouwen.

Wanneer botuline toxine wordt ingespoten, neemt de kracht van de spieren in het behandelde gebied tijdelijk af. Dit effect zal na verloop van tijd weer verdwijnen en daarom dient de behandeling enkele malen per jaar herhaald te worden.

Voor overmatige transpiratie in het okselgebied (axilaire hyperhidrosis) of spanningshoofdpijn en migraineklachten wordt botuline toxine op medische indicatie toegepast. Door de behandeling neemt de transpiratie in het behandelde gebied af of wordt hoofdpijn en/of migraine verminderd. Ook knarsetanden (bruxisme) kan verminderd worden met botuline toxine injecties.
 
Baby-botox
Het lichte effect van baby-botuline toxine is een goede optie voor mensen die de mimiek en bewegingsmogelijkheid van de gezichtsspieren in stand willen houden (acteurs). Bij een behandeling wordt een kleine hoeveelheid botuline toxine gebruikt waarvan u ongeveer twee maanden plezier heeft. Na de behandeling treedt slechts een vermindering van de bewegingsmogelijkheid op, de spieren functioneren nog wel.
 
Heeft u een behandeling ondergaan en nog vragen? Ik ben altijd via de mail en de telefoon bereikbaar.

Veelgestelde vragen over botox

Botox zorgt dat spieren minder krachtig samentrekken, zodat rimpeltjes die ontstaan tijdens bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Fillers geven volume. Ze kunnen bijvoorbeeld een rimpel of plooi minder diep maken of een wang iets voller.
Geef goed aan welk effect u wenst te behalen. Ik zal u adviseren over de keuze tussen botox en/of filler. De keuze tussen de verschillende fillers maak ik op basis van uw wens. De hyaluronzuurfillers zijn ingedeeld op viscositeit. De stevige, viskeuze producten worden diep in de huid geïnjecteerd om volume te geven, de dunnere producten worden oppervlakkig geïnjecteerd om fijnere lijntjes weg te werken.
Botox word al meer dan twintig jaar gebruikt in de geneeskunde. Er zijn veel studies gedaan naar lange en korte termijn gevolgen van botox. De hoeveelheden die we gebruiken binnen ons vakgebied leveren geen gevaar op.

 

Op KNAP Institute lees je meer over deze behandeling

Laurette

Laurette

Huidbehandeling

Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en -arts. Ik weet dat ik bij haar een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.

R.W.

R.W.

Klant

Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.

Carola

Carola

Injectables

Annebeth heb ik leren kennen als een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts. Ze heeft de kwaliteit om op een natuurlijke wijze een behandeling met injectables toe te passen.

Hendrike

Hendrike

Botox

Het knappe van jouw werk vind ik dat veel van mijn vrienden zeggen: 'goh,wat zie jij er goed uit!', en niet: 'wat heb jij laten doen?' Dat vind ik een gave.

Eva

Eva

Botox

Ik ben bij Dr. Kroeskop terecht gekomen voor een migraine behandeling met Botox. Vooraf was ik zeer sceptisch, maar inmiddels ben ik al bijna 2 jaar migraine vrij.

Mv. Voerman

Mv. Voerman

Botox

Het fijne was dat Dr. Kroeskop mij volledig gerust stelde en uitlegde wat wel en niet mogelijk is en wat wel dan niet acceptabel is om uit te voeren.

Jeroen Panders

Jeroen Panders

Botox

De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling.

Over Annebeth Kroeskop

Ik ben Annebeth Kroeskop en ik ben cosmetisch arts KNMG. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn eigen kliniek aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam. Hier werk ik samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij.

Huidverbetering en anti-aging, met een cosmetisch resultaat, daar specialiseer ik me in. Zonder operaties en met behandelingen die een minimaal risico hebben. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werk daarom enkel met voldoende geteste behandelmethoden.
Omdat goede voorlichting voor mij van primair belang is, bespreek ik met elke klant van te voren het behandelplan en de verwachtingen.

Meer over Annebeth

Wil je meer weten over deze behandeling? Bekijk de site van KNAP Institute