Cosmetische behandelingen en het belang van goede nazorg

Binnen onze kliniek voeren wij verschillende cosmetische behandelingen uit. Om deze zo goed mogelijk te laten verlopen, is voorbereiding en goede nazorg van belang. In dit blog geven wij aan wat u bij een aantal van onze behandelingen aan nazorg kunt doen.

Read More

De mogelijke werking van botox tegen een depressie

Iedereen is wel eens neerslachtig. Wanneer deze neerslachtigheid langer dan twee weken duurt en niet over gaat dan is er sprake van een depressie. De mate waarin iemand last heeft van een depressie verschilt per persoon. Botox kan de symptomen van een depressie mogelijk verminderen. In dit blog leg ik uit waarom onderzoekers dit momenteel denken.

Read More

Waarom ik geen gebruik maak van permanente fillers

Als u tevreden bent met een behandeling van niet-permanente fillers, lijkt de permanente variant een langdurige oplossing. Toch is het gebruik van fillers die permanent zijn sterk af te raden. In dit blog leg ik uit waarom.

Read More

Waarom prikken we juist daar? De wetenschap achter injectables.

De vraag die ik vaak krijg: “Wat is er bij mij nodig om er beter uit te zien?” Mijn standaard antwoord daarop is: “Wat zou je graag willen veranderen?”

Er zijn op gebied van fillers en botox talloze mogelijkheden. Soms wil iemand een specifieke uitstraling (vrolijker, jonger, aantrekkelijker) en soms is het één bepaalde rimpel waar iemand vanaf wil. Het belangrijkste voor mij is dat we in het geheel naar het gezicht gaan kijken en bekijken wat er in zijn totaliteit nodig is om het gewenste effect te bereiken.

Read More

Injectables: Het verschil tussen botox en fillers

Injectables, botox, fillers allemaal termen die vaak voorkomen. Wat is nou wat, wat is het verschil en waarvoor kunnen we het gebruiken? In deze blog brengen we het verschil voor u in kaart.

Wat is het verschil?

Injectables is eigenlijk de verzamelnaam van behandelingen die kunnen worden toegepast om de uitstraling van het gezicht te veranderen/verbeteren. Botox en fillers zijn eigenlijk beiden een vorm van injectables. Het verschil tussen botox en fillers zit hem eigenlijk in de werking. Fillers vullen de rimpels als het ware op. Botox zorgt ervoor dat de spieren bij de rimpels gaan ontspannen en de rimpels zullen vervagen.

Read More