Vivace Fractional Micro Needling RF

Vivace Fractional Micro Needling RF in Amsterdam bij AnnebethKroeskop.com BV

Maak kennis met onze nieuwste behandeling de ´Vivace Fractional Micro Needling RF´. Deze behandeling is ideaal om de huid van binnenuit te verbeteren.

Voorheen hebben wij gewerkt met de Tixel behandeling maar we zijn overgestapt naar de Vivace omdat deze behandeling de downtime verkort. Daarnaast heeft de cliënt minder lang last van eventuele korstvorming. De resultaten zijn vergelijkbaar.

  • Wij werken met de beste huidtherapeuten
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
Afspraak maken

De behandeling

De behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en de collageen aanmaak een boost te geven, waardoor de huid steviger en voller zal worden.

Microneedling is het proces waarbij honderden kleine gaatjes in de huid worden gemaakt (deze zijn geheel onzichtbaar voor het oog). Dit proces zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstellen en vernieuwen.

Radiofrequentie-energie wordt gebruikt om het weefsel te verwarmen en de collageenproductie in de diepe huidlagen te stimuleren. Omdat het lichaam zelf meer collageen gaat aanmaken kunnen we een langdurig resultaat behalen.

Tot slot wordt er tijdens de behandeling ook gebruikt gemaakt van een masker met peptiden (een anti-aging ingrediënt dat zich richt op de collageenproductie) om de huid een extra boost te geven.

De behandeling dient in kuurvorm te worden ondergaan voor het mooiste resultaat.

Resultaten:

  1. Verbetering van de huidtextuur en stevigheid
  2. Collageen aanmaak waardoor de huid voller en steviger wordt
  3. Verfijning van poriën
  4. Egalere teint
  5. Glow

Maak nu een consult afspraak bij de huidtherapeut.

Afspraak maken

Artsen

Sophie van Leen

Huidtherapeute

Yara Buurmeijer

Huidtherapeute

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken