Vitamine Infuus behandeling in Amsterdam

Weerstands boost nodig? Vitamine tekort? Stress? Jet Lag? Soms kan het zijn dat uw lichaam net wat extra´s nodig heeft tijdens een zwaardere periode. Bij ons kunt u terecht voor de diverse Drip Vitamine Infusen. Deze infusen helpen (afhankelijk van welke variant er gekozen wordt) de weerstand een boost te geven, de huid van binnenuit te hydrateren of bijvoorbeeld ondersteuning te bieden bij sportherstel. De Drip Vitamine Infusen zijn tevens geschikt voor cliënten met een tekort aan Vitamine D.

 • Cosmetisch artsen binnen AnnebethKroeskop.com BV zijn aangesloten bij het NVCG
 • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
 • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Soorten Drip Vitamine Infusen bij AnnebethKroeskop.com BV

Onze kliniek biedt vijf verschillende soorten Drip Vitamine Infusen aan. De keuze is afhankelijk van de indicatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor een Custom Drip te kiezen waarbij de samenstelling van het infuus geheel wordt aangepast op uw wensen en doelstellingen.

De basis van ieder infuus is het zogeheten ´Myers Cocktail´. Dit succesvolle cocktail is in de jaren 60 samengesteld door Dr. John Myers. Hij was een internist in het Johns Hopkins Hospital in Baltimore.

Het Myers Cocktail bestaat uit:

 • Magnesium
 • Calcium
 • Vitamine B-complex
 • Vitamine B6
 • Vitamine B12

Afhankelijk van de gekozen Drip wordt het Myers cocktail verder uitgebouwd.

 • ´Performance´ Energy Drip: De basis voor deze drip is magnesium om fysieke en mentale prestaties te boosten. Deze drip is tevens geschikt om te herstellen van een jet lag. Tot slot kan de samenstelling helpen om ontstekingen te verminderen en het hydratatie niveau aan te vullen.
 • ´Beat It´ Vitamin Drip: De basis voor deze drip is vitamine B en vitamine D. Deze vitaminen helpen de weerstand te boosten en de kans op ziek worden mogelijk te verminderen. Tot slot is deze cocktail gericht op het helpen ontgiften van het lichaam.
 • ´Forever Young´ Beauty Drip: Hey beautiful! Laat de huid nu stralen met de ´Forever Young´ Drip op basis van zink en glutathion. Zink is belangrijk voor een mooie huid en gezond haar. Glutathion helpt om vrije radicalen (die onder andere pigmentatie kunnen veroorzaken) tegen te gaan. Tot slot heeft deze Drip ik een volledig hydraterend effect waardoor de huid op haar mooist zal zijn.
 • ´Detox Yor Body´ Sport Drip: Deze drip is op basis van Alpha Lipon. Dit stofje helpt het lichaam te detoxen door afvalstoffen sneller af te voeren. Dit infuus is een mooie aanvulling indien u body behandelingen zoals de EMsculpt of Cryolipolyse ondergaat. Alpha Lipon helpt namelijk ook bij het effectief afvoeren van vetstoffen.
 • ´I Want It All´ Everything Drip: Mega boost nodig? Dan is de beste Drip voor u. Deze Drip wordt het meest geboekt wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een Jet Lag of een nacht doorwerken. De Drip geeft de weerstand een boost en brengt het energie niveau weer op peil.
 • ´Because I simply am a VIP´ Drip: Dit infuus stelt u in overleg met de behandeld arts geheel zelf samen om aan uw wensen en doelstellingen te voldoen. Voor VIP´s only!

Over de Vitamine infuus behandeling

Tijdens een vrijblijvend consult stelt u samen met uw behandeld arts een persoonlijk behandelplan op aan de hand van uw indicatie, uw wensen en doelstellingen en het advies van de arts. In sommige gevallen kan het zijn dat de arts u een kuur van Vitamine Infusen adviseert. De behandeling zelf duurt circa 30-60 minuten.

 

Veiligheid en kwaliteit
Een behandeling bij onze kliniek staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Onze artsen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Daarnaast volgt het gehele team zeer regelmatig trainingen om up to date te blijven.

Afspraak maken

Nazorg Vitamine Infuus

Wanneer u een Vitamine Infuus hebt gehad verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van een blauw plekje of lokale irritatie op de plaats van het infuus. Het kan tevens zijn dat u de eerste uren na het infuus hoofdpijn kunt ervaren. Denkt u er aan om voldoende water te drinken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

 • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken.Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken. Gebruikt u andere medicijnen overlegt u dit dan tijdens het consult met de arts.
 • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
 • Drink voldoende water.
 • Zorg voor voldoende beweging en een gezond dieet.

Artsen

Jelle Posthuma

Cosmetisch Arts

Veelgestelde vragen Vitamine Infuus

Hoe lang duurt een Drip Vitamine Infuus behandeling?
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Zijn er risico´s verbonden aan de Vitamine Infusen?
Voor wie is de behandeling niet geschikt?

Ervaringen met Vitamine Infuus

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken Vitamine Infuus in Amsterdam