Ultherapy in Amsterdam bij AnnebethKroeskop.com BV

Ultherapy® geeft je huid een liftend en strakker effect zonder operatie

Maak kennis met onze nieuwste behandeling de ´Ultherapy´.

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen. Deze innovatieve behandeling met geluidsgolven stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgt zo voor een liftend en verstrakkend effect. Ultherapy® helpt de huid om op een natuurlijke manier strakker en steviger te worden!

  • Onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Hoe werkt het

Ultherapy® maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound-energie om de huid op natuurlijke wijze te liften en strakker te maken. Door het gebruik van ultrasound-energie is een operatie niet nodig. Het huidoppervlak blijft onbeschadigd. De behandeling kan wat pijnlijk aanvoelen maar is zeker goed verdraagbaar. Indien u heel gevoelig bent kan een verdovende crème van te voren worden aangebracht.

Indicaties

  1. Wenkbrauwlift
  2. Halslift
  3. Lift van de kin en kaaklijn
  4. Verminderen van rimpels in het decolleté

Downtime

Het fijne van de Ultherapy® behandeling is dat er geen downtime is. U kunt direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Resultaten

Sommige cliënten zien direct na hun behandeling al verbetering, de uiteindelijke resultaten worden geleidelijk zichtbaar. In een periode van drie maanden na de behandeling met Ultherapy® vormt zich geleidelijk aan een gelifte en strakkere huid. De huid verjongt en het gezicht krijgt weer een frisse uitstraling. Huidverbetering kan tot wel zes maanden na de behandeling zichtbaar worden. De gezichtsverjonging wordt steeds duidelijker. Eén behandeling geeft doorgaans al uitstekend resultaat, afhankelijk van de mate van verslapping kan een tweede behandeling nodig zijn. De huidtherapeute zal u hierover informeren.

Afspraak maken

Veiligheid

Ultherapy® is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. De behandeling is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en verstrakken en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen. Wereldwijd zijn al meer dan één miljoen Ultherapy® behandelingen uitgevoerd met bewezen resultaat.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken