Huidverbeterende Peelings – No more filters needed!

Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor de meest innovatieve huidverbeterende peelings. Een peeling is een prachtige behandeling om de huid te egaliseren en de aanmaak van collageen en elastine te boosten. Bye bye zware foundations want die heeft u niet meer nodig na een serie peelings! Oude huidcellen worden effectief verwijderd en maken plaats voor nieuwe gezonde cellen waardoor de huid er stralender, egaler, strakker en frisser uitziet. Hello beautiful baby skin!

  • Onze huidtherapeuten zijn zeer ervaren
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van huidverbetering in Amsterdam
Afspraak maken

We bieden op dit moment 2 verschillende peelings aan.

Kies uw Peeling!

Ik wil een egale teint en pigment vlekjes verwijderen: Radiance Peel.

Ik wil mijn acne effectief aanpakken evenals verwijde poriën en een vette huid: Purifying Peel.

 

De Radiance Peel – medium diepte peeling

€ 119,00

30 minuten

Downtime : 5 dagen schilfering

De Radiance Peel is een oppervlakkige chemische peeling met innovatieve ingrediënten. De peeling vermindert gepigmenteerde onregelmatigheden in de epidermis en zorgt voor een verhelderende en gelijkmatige teint. De peeling heeft een sterk exfoliërende werking waardoor het de cel vernieuwing stimuleert en de natuurlijke barrièrefunctie van de huid versterkt. De peeling bevat onder andere Kojineczuur wat een depigmenterende en verhelderende werking op de huid heeft en Salicycliczuur voor een ontstekingsremmende en anti-aging werking.

De Purifying Peel

€ 119,00

30 minuten

Downtime: geen

De Purifying peel is een zuiverende peeling die voornamelijk geschikt is voor een onrustige huid, de peeling zorgt voor exfoliatie, reguleert de talgproductie en vermindert verwijde poriën. Deze peeling is zeer geschikt voor de acne gevoelige en vette huid. De peeling bevat onder andere Salicycliczuur wat ontstekingsremmend werkt en Azelaïnezuur wat helpt om jeuk en roodheid van de huid te verminderen.

Resultaten

Direct na de behandeling geniet u al van een frisse, strakkere huid en glow. Wanneer u de Radiance Peel ondergaat dan zult u een aantal dagen last hebben van schilfering van de huid. Oude huidcellen maken plaats voor nieuwe huidcellen.

Voor langdurige huidverbetering raden wij een kuur aan. Hoe dit behandelplan eruit ziet is per persoon verschillend afhankelijk van uw huidkwaliteit en doelstellingen. Onze huidtherapeute zal samen met u een geschikt behandelplan opstellen.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de skincare producten te gebruiken van CRAITH LAB of Skinbetter. Uw huidtherapeute kan u adviseren betreft de juiste producten passend binnen uw behandelplan.

Nazorg

Na een peeling is het extra belangrijk om de goed te hydrateren met een rijke hydraterende crème en dient u (het liefst om de 2 uur) uw huid te voorzien van SPF50. Uw huidtherapeute zal u voorzien van nazorg informatie en eventuele nazorg producten (niet bij de prijs inbegrepen) passend bij uw gekozen peeling.

Belangrijke informatie

  1. Gebruik geen peeling als de huid recent behandeld is met retinoïde.
  2. Gebruik geen crèmes met retinol de nacht voor een chemische peel.
  3. Blootstelling aan de zon dient uitgesloten te worden na de behandeling en wij raden sterk aan iedere 2 uur SPF50 aan te brengen.
Peeling
Afspraak maken

Artsen

Yara Buurmeijer

Huidtherapeute

Sophie van Leen

Huidtherapeute

Afspraak maken