NIEUW! CRAITH LAB Facials!

Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor de mooiste facials met de beste resultaten van het merk CRAITH LAB.

Ontdek de geheimen om je huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en ouderdom. 
Met CRAITH LAB ervaart u de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. Het merk houdt zich al meer dan een kwart eeuw bezig met de ontwikkeling van de beste anti-aging producten. Er wordt uitsluitend met ingrediënten gewerkt die vrij zijn van parabenen, PEG´s, microplastics, siliconen en minerale oliën. Uiteraard worden de hoogwaardige ingrediënten niet getest op dieren want CRAITH LAB heeft een grote liefde voor dieren.
  • Onze huidtherapeuten zijn zeer ervaren
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van huidverbetering in Amsterdam
Afspraak maken

We bieden op dit moment 4 verschillende facials aan met de innovatieve producten van CRAITH LAB.

CRAITH LAB Blue Protective Acne

€ 79,00

30 minuten

 —
Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.

CRAITH LAB Blue Balance Skin

€ 99,00

40 minuten

Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid. Bij deze facial wordt de behandeling afgesloten met een masker.

CRAITH LAB Black Shine & Glow

€ 119,00

60 minuten

De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te verduren krijgt. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken.

CRAITH LAB Gold Collagen Pure

€ 129,00

60 minuten

De veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, een overzichtelijk gamma met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: Het beschermen van de huidbarriere, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpelloze huid.

Resultaten

Direct na uw behandeling geniet u al van een egalere, gehydrateerde huid en glow. Voor langdurige huidverbetering wordt er meestal een kuur aangeraden. Hoe dit behandelplan eruit ziet bespreekt u tijdens uw eerste behandeling.

Om het resultaat van uw gezichtsbehandelingen optimaal te behouden raden wij u aan om tevens de skincare producten van CRAITH LAB voor thuis te gebruiken. Wij adviseren u graag.

Afspraak maken

Artsen

Yara Buurmeijer

Huidtherapeute

Sophie van Leen

Huidtherapeute

Gina Ponzio

Huidspecialiste

Afspraak maken