Echografie Filler behandeling

Fillerbehandelingen veiliger met behulp van Echografie

De cosmetisch artsen van AnnebethKroeskop.com BV voeren, indien nodig, fillerbehandelingen uit met behulp van Echografie. Er wordt gewerkt met het Lumify Echografie apparaat.
Middels een Echografie krijgt de cosmetisch arts beter inzicht in de verschillende huidlagen en bloedvaten, dit helpt om na te gaan waar er eerder eventueel al filler is geplaatst of nog aanwezig is. Het apparaat werkt op basis van geluidsgolven die de structuren van het gezicht in kaart brengen.

  • Cosmetisch artsen binnen AnnebethKroeskop.com BV zijn aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Echografie bij AnnebethKroeskop.com BV

Een Echografie kan ook helpen om complicaties, die bij een eventueel eerdere behandeling zijn opgelopen, zo goed mogelijk op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het efficiënt verwijderen van een teveel aan filler.

Een Echografie helpt tevens om de vaatstructuur beter in beeld te brengen waardoor injecteren nog veiliger wordt.
Kortom een Echografie geeft de arts beter inzicht in de huidlagen waardoor een behandelplan nog preciezer opgesteld kan worden wat ten goede zal komen aan een veiliger resultaat.

Heeft u eerdere fillerbehandelingen ondergaan geeft u dit dan aan tijdens uw eerste consult. Uiteraard zal de behandeld arts dit ook aan u vragen middels een vooraf in te vullen vragenlijst.

Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

ECHOGRAFIE FILLER BEHANDELING

Veel gestelde vragen over onze Echografie

Wanneer wordt er met een Echografie in de huid gekeken?

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Kan ik een losse Echografie behandeling inboeken?

Nee, dit is niet mogelijk. De cosmetisch arts zal zelf bepalen tijdens een consult of het nodig is om te injecteren met behulp van Echografie. Tijdens een eerste consult zult u tevens een vragenlijst in vullen over onder andere eerdere behandelingen.

Is een Echografie pijnlijk?

Nee, absoluut niet. Er wordt een gel aangebracht op de huid waar vervolgens het apparaat over de huid wordt gehaald.

Totaal aanpak

Bij AnnebethKroeskop.com BV geloven wij in een totaal aanpak voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken

Reviews

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 recensies
powered by Google
P.N. Klaassen
P.N. Klaassen
14:12 21 Oct 20
Annebeth is heel ervaren en dit geeft vertouwen tijdens de behandeling. Alles ziet er nog steeds natuurlijk uit waardoor ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Super mooie luxe salon en erg... hygienisch. Receptioniste geeft je een welkom gevoel en stelt je helemaal op je gemak. Voor mij een dikke aanrader!lees meer
ByMeedo Nayyef
ByMeedo Nayyef
16:42 17 Sep 20
FIJN EN ZEER PROFESSIONELE BEN ZEER TEVREDEN
Suzan Boland
Suzan Boland
13:17 16 Dec 19
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak... staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operatie niet meer. Zo heb ik nu een prachtig symetrisch profiel dankzij Annebeth. Fantastisch!lees meer
Felix van der Heijden
Felix van der Heijden
16:40 11 Dec 19
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist... was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.lees meer
Charlotte polder
Charlotte polder
11:21 11 Dec 19
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk... mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertrouwen bij haar vandaan en niemand die ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Zeker een advies als je voor mooi en perfect wilt gaan! Ook is ze volledig up-to-date met nieuwe behandelmethodes aangezien ze vaak op beurzen en nascholing te vinden is.lees meer
Bekijk alle beoordelingen

Andere injectable behandelingen