Echografie Filler behandeling

Fillerbehandelingen veiliger met behulp van Echografie

De cosmetisch artsen van AnnebethKroeskop.com BV voeren, indien nodig, fillerbehandelingen uit met behulp van Echografie. Er wordt gewerkt met het Lumify Echografie apparaat.
Middels een Echografie krijgt de cosmetisch arts beter inzicht in de verschillende huidlagen en bloedvaten, dit helpt om na te gaan waar er eerder eventueel al filler is geplaatst of nog aanwezig is. Het apparaat werkt op basis van geluidsgolven die de structuren van het gezicht in kaart brengen.

  • Cosmetisch artsen binnen AnnebethKroeskop.com BV zijn aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Echografie bij AnnebethKroeskop.com BV

Een Echografie kan ook helpen om complicaties, die bij een eventueel eerdere behandeling zijn opgelopen, zo goed mogelijk op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het efficiënt verwijderen van een teveel aan filler.

Een Echografie helpt tevens om de vaatstructuur beter in beeld te brengen waardoor injecteren nog veiliger wordt.
Kortom een Echografie geeft de arts beter inzicht in de huidlagen waardoor een behandelplan nog preciezer opgesteld kan worden wat ten goede zal komen aan een veiliger resultaat.

Heeft u eerdere fillerbehandelingen ondergaan geeft u dit dan aan tijdens uw eerste consult. Uiteraard zal de behandeld arts dit ook aan u vragen middels een vooraf in te vullen vragenlijst.

Afspraak maken

Totaal aanpak

Bij AnnebethKroeskop.com BV geloven wij in een totaal aanpak voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken