Cosmetisch Consult in Amsterdam

Cosmetisch consult in Amsterdam bij KNAP Clinic

Bent u benieuwd wat KNAP Clinic voor u kan betekenen dan verwelkomen wij u graag op een vrijblijvend en kosteloos consult. Tijdens dit consult worden uw wensen in kaart gebracht en bekijkt u samen met de cosmetisch arts de mogelijkheden om deze wensen te realiseren. Een eerlijk en haalbaar advies staat altijd voorop bij KNAP Clinic. Ons doel is om het gezicht op een natuurlijke manier te harmoniseren; terug naar hoe het was maar passend bij uw leeftijd. Vervolgens stelt de arts samen met u een behandelplan op dat aansluit bij uw wensen en past binnen de mogelijkheden.

  • Cosmetisch artsen binnen KNAP Clinic zijn aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

De cosmetisch artsen van KNAP Clinic voeren, indien nodig, fillerbehandelingen uit met behulp van Echografie. Er wordt gewerkt met het Lumify Echografie apparaat.

Heeft u eerdere fillerbehandelingen ondergaan geeft u dit dan aan tijdens uw eerste consult. Uiteraard zal de behandeld arts dit ook aan u vragen middels een vooraf in te vullen vragenlijst.

De huidscan bij knap institute

De kwaliteit van de huid vormt de basis voor een fris en jeugdig uiterlijk. Naast injectables adviseren wij onze cliënten dan ook om voor een volledig behandelplan inclusief huidverbeterende behandelingen en producten te kiezen. Het startpunt voor betere huidkwaliteit is een huidscan bij onze collega´s van KNAP Institute. Let op deze scan wordt niet bij KNAP Clinic of door uw cosmetisch arts uitgevoerd. Heeft u interesse in de huidscan maakt u hier dan apart een afspraak voor bij KNAP Institute. U kunt indien de agenda het toe laat uw consult bij KNAP Clinic combineren met een afspraak bij KNAP Institute voor de scan.

De scan is vrijblijvend en kosteloos. Met deze gecombineerde huidscan is het mogelijk om daadwerkelijk in de huid te kijken en heel exact de dikte van uw collageen in kaart te brengen. Daarnaast kunnen (te verwachten) huidproblemen in beeld worden gebracht die soms niet met het blote oog te zien zijn. Een aantal belangrijke kenmerken die gemeten zullen worden zijn huidgevoeligheid, couperose, vochtgehalte, grove poriën, zonbeschadiging en prognose over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen.

Aan de hand van deze waardevolle informatie zal de specialist een passend huidverbeterend behandelplan met u opstellen. Dit plan wordt aangevuld met advies betreft de juiste anti-aging producten en supplementen voor thuisgebruik.

Afspraak maken

Totaal aanpak

Bij KNAP Clinic geloven wij in een totaal aanpak voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Artsen

AnnebethKroeskop.com - Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Maarten Schaeffer

Cosmetisch Arts

Jelle Posthuma

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken