Botox behandeling in Amsterdam bij AnnebethKroeskop.com B.V.

Botox wordt gebruikt om expressie rimpels te verminderen te laten ontspannen. De Botuline Toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, wat ervoor zorgt dat de spier voor ongeveer zes tot negen maanden minder krachtig wordt. Hierdoor kunnen de spiertjes minder goed samentrekken, waardoor de huid gladder blijft en er minder rimpelvorming te zien is.

 • Cosmetisch artsen binnen Annbethkroeskop.com B.V. zijn aangesloten bij het NVCG
 • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
 • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

BOTOX Zones

Zones die in aanmerking komen voor botox:

 • Kraaienpootjes
 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdsrimpels
 • Wenkbrauwlift
 • Kuiltjes in de kin
 • Kaaklijn (kauwspieren)

Door botox gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling, wordt de spier niet geheel ‘plat’ gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit.

Medische aandoeningen die we behandelen met botox:

 • Migraine
 • Tanden knarsen (Bruxisme)
 • Overmatig transpireren (oksels, handen)

Het Annbethkroeskop.com B.V. team heeft uiteraard ruimschoots aantoonbare ervaring op het gebied van botox-behandelingen.

Over de Botox behandeling

Tijdens een vrijblijvend consult stelt u samen met uw behandeld arts een persoonlijk behandelplan op aan de hand van uw indicatie, uw wensen en doelstellingen en het advies van de arts. Het doel bij Annbethkroeskop.com B.V. is te allen tijde een natuurlijk resultaat passend bij uw leeftijd.

 

Veiligheid en kwaliteit botox
Een botox behandeling bij Annbethkroeskop.com B.V. staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Onze artsen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Daarnaast volgt het gehele team zeer regelmatig trainingen om up to date te blijven.

Afspraak maken

Nazorg Botox behandeling

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

 • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
 • Wij raden u af om minimaal 1 week van te voren te stoppen met het gebruik van pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines evenals het supplement visolie, omdat deze medicijnen / supplementen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
 • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
 • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
 • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
 • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Arts

Robin Snijders

Cosmetisch Arts

 

Veelgestelde vragen over Botox

Wat is het verschil tussen botox en filler?

Botox zorgt dat spieren minder krachtig samentrekken, zodat rimpeltjes die ontstaan tijdens bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Fillers geven volume. Ze kunnen bijvoorbeeld een rimpel of plooi minder diep maken of een wang iets voller.

Is het gebruik van botox gevaarlijk?

Botox word al meer dan twintig jaar gebruikt in de geneeskunde. Er zijn veel studies gedaan naar lange en korte termijn gevolgen van botox. De hoeveelheden die we gebruiken binnen ons vakgebied leveren geen gevaar op.

Hoe lang blijft het effect van botox aan?

Na een periode van drie tot vier maanden herstelt de spier zich weer en zal de behandeling herhaald moeten worden. Dit is een beetje afhankelijk van de zones en de hoeveelheid herhaal behandelingen die zijn ondergaan. Soms blijft het effect tot wel 6 maanden (bijvoorbeeld bij het voorhoofd).

Hoe lang duurt een behandeling met botox?

De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Voor een gezichtsbehandeling kunt u rekenen op ongeveer 15 minuten. Het behandelen van migraine en overmatig transpireren kan wat langer duren (max 30 minuten).

Is een botox behandeling pijnlijk?

De behandeling is nagenoeg pijnloos door het gebruik van hele fijne naalden. De botox behandeling voor overmatig transpireren kan wel wat pijnlijker zijn. Indien gewenst kunnen we een verdovende crème van te voren aanbrengen. U kunt dit overleggen met de arts tijdens uw consult.

Kan een botox behandeling preventief worden ingezet?

Ja dit kan zeker. De spiertjes worden ontspannen waardoor er minder rimpelvorming kan optreden. Zo gaat u preventief rimpelvorming tegen.

Ervaringen met Boxtox

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken voor een botox behandeling in Amsterdam